Thursday, April 23, 2009

SET LENGKAP SIRI CEPAT MEMBACA

HARGA : RM135-00

ISTIMEWA !!! 7 dalam 1 SET - pelbagai material : buku bacaan, buku latihan, buku mewarna & vcd...

Terbukti bahawa belajar membaca melalui kaedah fonetik adalah cara paling semulajadi bagi kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas. Kajian saintifik juga telah mengesahkan bahawa otak manusia membaca dengan memecahkan perkataan kepada bunyi. Siri membaca berasaskan fonetik ini telah dirancang secara sistematik dengan pendekatan langkah-demi-langkah adalah kesemua yang anda perlukan untuk membantu anak anda cepat membaca.


PAKEJ LENGKAP INI MENGANDUNGI SET-SET BERIKUT :-

  • Siri Cepat Membaca Bacalah Anakku (Bahasa Melayu)
  • Buku Aktiviti Fonetik Ekspres 1 & 2
  • Early Reading Series ReadEasy Phonics (Bahasa Inggeris)
  • ReadEasy Activity Book 1 - 2
  • Siri Cepat Membaca Al-Quran Al-Furqan (Jawi & Al-Quran)
  • Buku Mewarna & VCD Lagu-Lagu Al-Furqan

"Kini Anak Anda Boleh Membaca B. Melayu, Inggeris dan Al-Quran Sekali Gus"



2 comments:

  1. baguslah yang ni aida, harga pun berbaloi ..nanti q dah nak masuk 3 years, i nak belikan lah ..skang buku dia berlambak2, dr kecik sampai besar ..tapi dia setakat bukak2 jer lah ..hahaha.. baca dalam hati lah agaknya ..hu hu..

    kang kalau beli lagik mesti kena sound ngan hubby ..tak menaybar2 dia kata ...tunggu Q dah pandai sebut sket2 ...mesti best ajar dia..heheh..semangat aku nih..anak baru 11 bulan ..hahaha

    ReplyDelete
  2. Assalam Aida, watie..

    I pun rase info ni sangat2 berguna. I ni susah sket nak keluar time lunch, so..kalo nak recce apa2 barang termasuk buku tu..jarang sekali. Kalo weekend, prefer spend time kat umah atau slalunye bwk anak2 jalan2. Buku2 utk anak2, selalunya adik i yang belikan..time pesta buku je lah, kalo i nk belikan utk anak2 pun. Tapi kan watie, walau kecil mane anak u pun, jinakkan dia dengan buku...esp yang full of colors sbb color merangsang perkembangan otak bayi.

    Thanks to aida sbb i jumpa blog u yg penuh ngan information esp bab anak2. Sbb kadang2 terasa seperti failure dr semua segi. Tapi, hari2 i usaha utk jadi lebih baik utk anak2. Harap2, kita sama-sama dapat berkongsi pengalaman, panduan dan nasihat demi anak2.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)