Thursday, May 28, 2009

AKSI DI KENNY ROGERS TESCO, MELAKA

Da lama tak makan kat Kenny Rogers. Maka, last weekend tiba2 hubby ajak pekena Kenny Rogers... Atas sebab-sebab tertentu, hanya last Tuesday baru la kami 4 sekeluarga gi pekena Kenny Rogers.... Sedap ! Puas hati ! Kenyang ! Happy !

Sementara tunggu makanan dihidangkan, Syuhada [atas] & Nurin [bawah] menulis ntah pe pe ntah... Dlm handbag saya memang da ada notebook kecil & 3 batang pen. Memang nampak bersungguh-sungguh, kan mereka menulis... he he he...

Nurin hisap lemon [dari ice lemon tea ayah nyer] di bawah meja. Ye le, sebab nak ambik kertas nyer terjatuh tu hah... Aduhai...

Sedap nyer ice lemon tea. Hmmm... tulang maintain kat tgn lagik !

Nyum ! Nyum ! Sedap nyer ayam ni ...

Memang best !

Ni aksi Syuhada selepas makan... Hide & seek... Pandai nyer la cari tempat persembunyian, macam la ibu tak nampak... he he !

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)