Wednesday, May 06, 2009

BAWA ANAK-ANAK MAKAN LUAR ...

Di atas tu gambo anak2 saya. Happy ler ibu bawa makan kedai. Actually, ni adalah first time saya bawa mereka, tanpa hubby. Hubby gi kursus, maka, dinner kami bertiga biasa nyer tapau kedai. Nak kan kelainan - kita dinner kat kedai ! Adus, tunggu Syuhada besar sikit lagi la untuk ibu bawa korang berdua lagi, tanpa ayah. Tak dpt makan dgn aman!

Nurin & Syuhada dgn sudu & garpu. Memang saya training! Senang bawa ke majlis... Tu mee hoon basah. Beli sepiring, but amik sikit letak dlm pinggan kosong untuk Syuhada... Dua-dua mereka tak abis pun !!! Bazir rezeki Allah ...

Syuhada nak kerepek pedas ni. But, saya tak beri sebab bukannya dia makan pun kalau diberi. So, dia merajuk & muncung. Saya snap photo ni candid. Marah dia pastu... hi hi hi...

Both of them sedang minum air kotak laici... Saya da order kan carrot susu utk mereka share. Bergaduh! Maka, Biar ibu je minum carrot susu you all.

"Cepat... Da nak magrib... Balik rumah kita jom !"



2 comments:

  1. Nurin Nazihah looks like you....mana tumpah kuah kalau tak ke nasi ye tak....

    ReplyDelete
  2. betul tu Wal. Masa nurin kecik, org kata dia serupa dgn abah aku. saling tak tumpah ! Syuhada amik rupa laki aku. Ko mesti tak ingat rupa laki aku nyer !

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)