Monday, May 04, 2009

LABOUR DAY 2009 ...

Since thursday lepas badan saya dah rasa semacam, kepala sakit, tak lalu makan... Alamak! Tak sihat la ni saya. Sedih! Kat ofis tak dpt buat apa keje pun hingga ptg. Tiba rumah, terus lie down atas bed. Nasib baik hubby bantu pick up Nurin & Syuhada dari rumah mama. Even hubby bawa anak2 makan luar, biar saya aman & tenang kat umah rehat. Beli kat saya sebungkus mee hun sup panas. Thanks ayah ...

Pepagi 1st May memang mengharukan. Badan & kepala sakit di tahap maksima... Ke klinik and dpt injection se das! ... Demam panas, suhu 38.6 darjah celcius, muntah2 & sakit kepala ... Seharian rehat atas bed jek. Tak lalu makan. Hubby prepare kan bubur. Untuk Nurin, mcm biasa, semangkuk maggi...


Alhamdullillah, petang 2nd May tu mak & abah dtg menjengah anakanda ni yang sakit 'kuat'...

Tak dpt bermain dgn anak2 meskipun cuti panjang. Bazir masa! If not, mesti panjang langkah kami ke mana-mana... Thanks to my beloved hubby because memahami, tolong jaga anak2, tolong cuci baju, tolong kemas umah, tolong masak-memasak apa yang patut, tolong picit kepala, tolong urut kaki, .....

Thanks to kedua-dua emak & abah because datang dari kajang nak tengok anakanda ni... LOVE u both !!!

Today, meskipun da start keje semula, saki-baki sakit kepala masih ada la... Kehidupan mesti diteruskan... BOLEH !!!


Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)