Wednesday, June 24, 2009

MAIN BOWLING - ILP LEDANG

Semalam, sekitar jam 8:30 - 10:30 malam telah diadakan friendly competition - bowling antara staff ILP Ledang di Mahkota Parade, Melaka. Kami sekeluarga pun tak nak ketinggalan. Meskipun, saya tak reti main bowling... he he he...

On the way dari parking lot nak masuk ke Mahkota Parade, sempat snap gambo anak-anak exactly depan McD Dataran Pahlawan.

Antara gambo yang sempat saya snap. Tak banyak... Sebab Syuhada dok atas pangku...

Anak-anak saya buat saya agak kelam-kabut sikit bila game ayah mereka da masuk 2nd round. Agaknya, enjin mereka da panas dan mereka nak main. Start jadi naughty! Tadi, malu-malu. Mereka dok menyusun bola bowling tu. Agak segan sikit la dengan member-member hubby. But, nasib baik semua nyer sporting & memahami...

Best sesekali ada aktiviti camni. Memang seronok. Jangan tak tau, tak lama lagi, kat MITC akan ada satu pusat bowling besar. Tempatnya di belakang Restoran Subaidah dan juga di belakang building EPF. Hmmm... bertambah meriah la. Dekat sikit dengan rumah saya... he he he...

2 comments:

  1. dedolu aku keje kt kamdar mahkota parade tu... hiks!

    ReplyDelete
  2. alamak. nostalgia nyer.
    kamdar pun rasanyer da 1-2 tahun pindah tau.
    tempat favourite aida tau kamdar...
    mesti kita ada bersua muka agak nyer...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)