Monday, June 29, 2009

TRANSFORMERS 2 : revenge of the fallen

venue : MBO, melaka mall
date : 27 june 2009
time : 9-11:30 p.m.

kami, 4 beranak.... tonton TRANSFORMERS 2...

---> memang best... memang berbaloi 2 1/2 jam dok dalam panggung sambil memangku Syuhada hingga kaki pun sesemut... action tanpa henti. Tiada pause untuk beri kesempatan garu-garu kepala [or mana-mana area badan yg gatal]...

---> brape bintang ? bintang penuh untuk TRANFORMERS 2. memang best. rugi tak gi panggung. kat tv ? tak syiok, sound effect nyer tak ngancam!

---> sesuai untuk hiburan keluarga... panggung kami tu memang rata-rata bawa anak-anak.

ramai ! amat crowded MBO sepanjang hari. kami kluar jam 11:40 p.m. dari panggung. kat luar, fuiyoh! ramai yg dok tunggu nak masuk. nak snap photo pun takde ruang dan peluang...

8 comments:

  1. bestnye.. tgh tunggu cd keluar..

    ReplyDelete
  2. anak2 sibuk gak ajk tgk transfomers ni.. tp.. mak anak cam xminat.. huhuhu!!!

    ReplyDelete
  3. amboi bestnya anak-beranak tgk wayang...
    kakyong sejak kahwin memang tak penah lagi g tgk wayang.. tunggu aliya besor sket kot.. tp fikri makcik nyer dah selalu bawa masuk panggung...

    ReplyDelete
  4. LINDA --> best. if you really like action movies, this is the time. memang best! tiada word lain --> best...

    UMMI_AFIFAH --> best! jgn miss tau !

    KAK YONG--> aida baru jek terjebak last last weekend. syuhada & nurin alhamdullillah ok...

    ReplyDelete
  5. anak kecik nak tgk blum dpt lagi ... tiket abis jer ... nak tgk tengah mlm maknyer tak bagi :)

    ReplyDelete
  6. wah aida, transformers 2 dah menguasai panggung nampaknya, semua nak dia, hihi....

    nnt jgn lupa amik awards kat defina nyer blog yer...

    ReplyDelete
  7. ekhalidah.... akak, aida tgk sabtu, kul 9 mlm. tu yg paling awal. kul 7:30 malam mcm tak logik - maghrib. tu pun aida beli 4-5 hari lebih awal tiket nyer...

    ReplyDelete
  8. defina... ok. nanti aida amik... ada byk lagi award tak amik ni...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)