Tuesday, August 25, 2009

KENANGAN TERINDAH

Hari ulang tahun pernikahan saya ke-6 jatuh pd 2 Ramadhan...

Tetap bermakna... Lebih bermakna...
Moga Allah panjangkan jodoh kami hingga ke akhir hayat...


Dari suami tercinta... Happy!!!

15 comments:

  1. Selamat Ulangtahun...semoga berbahagia sentiasa sampai bila2... :)

    Best kan dpt present... :)
    wedding ngan birthday saya bulan yg sama....tiba je bulan tu memang best! dapat 2 present...hihihi :p

    ReplyDelete
  2. Aida dearie..happy anniversary!

    Semoga berbahagia dunia akhirat, saling sayang menyayangi u & hubby. :>

    ReplyDelete
  3. happy anniversary..
    semoga bkekalan selamanya..
    amin...

    ReplyDelete
  4. timasih kawan-kawan...
    memang surprise present tu from hubby.
    tak mengharap... biasa nyer kami makan2 jek sekeluarga.
    best! jam tu plak simple but nice. very nice.
    i like!

    ReplyDelete
  5. tahniah yek aida...mmg cantek jam tu..ELLE lagi.harap berbahagia dan berkekalan smpi bila2..selalu di limpahi kegembiraan dan di murahkan rezeki

    ReplyDelete
  6. tahniah aida.. happy anni ke 6 ya.. mudah2an berkekalan dan bahagia bersama anak2 tercinta hingga ke akhir hayat.. amin...

    ReplyDelete
  7. SYAHADAH --> aida memang da lama geram jam ELLE. pattern dia amat menarik! and different dari jam BUM yg lama tu. antara wishlist yg da tercapai... yes!

    ReplyDelete
  8. hehehhehe..congratulation..happy anniversary yg ke 6..wow..hehehe..

    semoga bahagia sampai bila2..

    ReplyDelete
  9. PID --> tq tq.... rasa sungguh gembira ari ni sebab ramai yg mendoakan... alhamdulllillah.. tq tq tq...

    ReplyDelete
  10. happy anniversary aida...

    moga bahagia berpanjangan hendaknya :-)

    ReplyDelete
  11. aida...happy 6th anniversary!
    seronok tu dpt jam elle...

    selamat berpuasa dari izan sekeluarga juga!

    ReplyDelete
  12. Salam Ramadhan. Tahniah. Jelesnya kita..Apa-apa pun Era's family harap you all happy forever and ever.
    P/s: Bila la.. laki aku nak bagi hadiah Handphone.cedihnya...huhuuu

    ReplyDelete
  13. era n aje --> jgn la sedih. beri la hint hint yg bermakna kat hubby u. mesti dia sedar diri punyer... hint tu biar la menyerlah.

    ReplyDelete
  14. tahniahh!! bessnye dapat hadiah jam!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)