Friday, September 11, 2009

ENGLISH STYLE

Ahad lepas...
Shopping beberapa keperluan Aidilfitri di Jusco.
Kami berbuka di Windmill.
Sedap... Puas... !
Kami sekeluarga memang jarang makan luar ramadhan tahun ni.
Maklumlah, virus H1N1 masih ada...
Sesekali keluar, rasa freedom...
Windmill ni tempat favourite saya dan hubby.
Emak Abah saya pun da terpikat dengan Windmill sebab kami sering belanja mereka makan sini.

*
*
*

...layan ye...

*
*
*

Ni ayah punyer...
Mixed...
Ada fried fish, lamb chop, potato, fried egg.
Black pepper sauce.

Ibu's...
Fish, chicken and potato...
Black pepper sauce and sikit dessert.

Watermelon juice, sedap!!!
Mushroom soup tak sampai lagi.
Mushroom soup utk Nurin dan Syuhada.
Sebab tu Nurin busy ngendeng juice ibu.

Chicken and egg sandwiches.
But, tak nampak kan chicken and egg nyer ???
Before azan berkumandang, Nurin dan Syuhada da shoru dulu.

Tuan rumah Windmill prepare sikit pemanis mulut.
Tembikai tu Nurin dan Syuhada juga yang langsaikan.

*
*
*

Windmill ni hanya ada 3 branches.
Jusco, Ayer Keroh, Melaka.
Melaka Raya, Melaka.
Seremban 2, Negeri Sembilan.

Ada juga set campur east and west.
Ada nasi goreng.
Bagi sesiapa yang nak jamah nasi juga, still boleh dtg sini.

Photobucket

5 comments:

  1. ader kat seremban 2 yer? balik raya umah my parents boleh singgah & try. nampak menarik tu!

    ReplyDelete
  2. kuih merah tu apa nama dia??
    sedapkan..
    inti kacang hijau kn??
    adeh.. kt sini.. mmg tak jumpe..

    ReplyDelete
  3. yes. inti kacang hijau.
    sedap.
    nama nyer ? hi hi... aida tak tau la.
    kat melaka banyak.
    merata-rata kan pasar malam.

    ReplyDelete
  4. kena g melaka lah kalo nak merasa ni....

    ReplyDelete
  5. gitu la gamaknyer kak yong.
    if ever kak yong dtg, bleh cuba.
    jgn miss!
    kat jusco jek.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)