Sunday, October 25, 2009

MULTI-FUNCTION BABIES' POTTY TRAINER

::::: jamban kecil dara2 ku :::::

::::: tempat melabuhkan punggung :::::

::::: bekas letak 'hajat' :::::

::::: Nurin selesa la nanti. Ada tempat letak kaki & melabuhkan punggung :::::

::::: Ada 4 btg yg elak tempat labuhkan punggung tergelongsor dari jamban :::::

::::: Kalau takde anak kecil, bleh jadi seater / tempat letak mainan bertutup :::::



Just bought it yesterday. Ronda Melaka town dgn kakak & mak abah, singgah jap kat butik Anakku di Jalan Hang Tuah. Kakak beli sling carrier bag dan saya beli potty ni... untuk Nurin & Syuhada. Really like it. Cheap - RM29.90. Worth - multi-function.

Lebih nak attract Syuhada agar minat kencing berak in the toilet. Lupa kan la drypers tu. Letih la membeli. Save skit bajet ibu ayah. Planning if ada baby lagi, insya'Allah, nak beli CD. Masih dlm proses korek ilmu pasal CD.

Nurin dulu babysitter yg train di siang hari. Kami ambik shift malam. Yang best nyer, Nurin tak pernah kencing malam! Dia pasti akan terjaga, dan kejut kan ibu / ayah. Memandangkan Syuhada da hampir nak masuk 3 tahun, now, time da sesuai ada kan training. Dia pun da pandai cakap nak berak, nak kencing, pampers da penuh, itu, ini, ....

Letih la skit jadi trainer. But, 'investment' utk masa depan.... hi hi...

Photobucket

8 comments:

  1. RM29.90? Murahnya.. banyak function lak tu. memang berbaloi. nanti nak gi ushar kat anakku jugak la. hehe

    ReplyDelete
  2. bagusnya, Zaila pon sedang mencari2 potty trainer untuk anak jantan Zaila sorang tu
    salam perkenalan;)

    ReplyDelete
  3. ni mmg money well spent ni..tak yah beli yg expensive & branded tu.

    ReplyDelete
  4. salam aida,
    lama sungguh ann tak masuk sini....internet kat umah sloww tahap siput...ni bertenet dr opis... bila tenet ann dah 'sihat' ann akan buat n3 pasal sauna pink aida tu...hehehe...by the way...nice potty trainer...

    ReplyDelete
  5. sememang nyer berbaloi!
    kat butik anakku...

    Ann --> tq very much!

    ReplyDelete
  6. anak dara aida ni nak masuk 3 thn ye?
    sebaya lah dgn naufal...

    dulu2 masa naufal pun lebih senang toilet training nya...berbanding si abang.
    Alhamdulillah...skrg ni dah expert without dipers.

    **tgh pikir bila nak start TWIN's potty training plak...huhu...boleh jimat byk duit AYAH lps nih.

    ReplyDelete
  7. izan... memang jimat besar.
    twins plak tu kan...

    ReplyDelete
  8. murah la...banyak fungsi..tunggu darwish besar skit baru leh beli =)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)