Thursday, November 19, 2009

AKTIVITI KREATIF NURIN

Ini adalah sessi aktiviti Nurin. Aida beli kan RM10 jer se pek. Menarik. Tanpa guna gunting, but ada few tu kena guna gam. Nurin suka sangat...

Ini aktiviti selingan, kalu nak belajar 24 jam, sape pun letih, kan?

*
*
*

Layanz gambar ye.

*
*
*


Kat bawah ni di antara produk yang telah berjaya NURIN hasil kan -- chewah!
::: TAMAN ASTAKONA :::
::: JET PERIBADI ATUK & WAN DARI CHERAS KE BUKIT KATIL :::
::: RUMAH IMPIAN SYUHADA :::
::: KEK BELATED BIRTHDAY IBU :::

::: RAMA-RAMA :::
::: KERUSI BARU NAK STUDY :::

Menarik, kan ?



Photobucket

10 comments:

  1. Aida, sgt menarik..tapi takut kalau i beli, bukan anak yg buat, mak nya ni yg sibuk nak buat..huhu..

    ReplyDelete
  2. hi hi hi... kita memang kena join sekali. guide dia. memang pun, kita yg lebih byk melipat, menyambung, gam...

    ReplyDelete
  3. time kiter kecik2 dulu, patung kertas tu jer ada kan..hikss

    ReplyDelete
  4. aida kat taska iena pun pakai bahan ni tapi kebetulan org tu dtg taska dan jual..mmg elokkan benda ni..anak2 pun suka bila tgk hasil mereka menjadi..hmm awk beli kat mana ye..??

    ReplyDelete
  5. menarik menarik..bukan dia je suka..kitapun suka gak klu time2 gini

    ReplyDelete
  6. menarik, bg anak reti think creatively in solving problems.

    ReplyDelete
  7. iena, aida beli kat taska Nurin.

    apa pun yg cikgu Nurin tunjuk aida, aida sure beli. kalu tak guna sekarang, aida pasti akan guna kan utk nurin sikit masa lagi.

    ReplyDelete
  8. benda2 cenggini memang budak2 suka! mak2 pun suka tau! he,he....

    ReplyDelete
  9. wah..very nice, ade ke jual kat kedai biasa ye? huhu..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)