Monday, November 02, 2009

BIRTHDAY KU BANYAK HANTU !!!












Saya sudah pun bertambah tua tepat 31.10.2009 ari tu! No.. No.. No.. maintain 'muda'. Bertambah umur. Diari diri pun akan bertambah.... Harap nyer, rezeki semakin melimpah-ruah. Keluarga bertambah bahagia & meriah. Anak-anak bertambah cerdik pintar. Cuma penambahan ahli keluarga ditangguhkan dulu beberapa bulan... hi hi hi!

Member saya di Canada mesej di FB - "besday ko halloween la kat sini. Hantu byk!"... Adus! Tak payah ko mesej la, aku da tau! Nak buat suspen ler konon! Kat Malaysia ni pun da cukup-cukup la byk nyer "hantu"...

Astro pun dok tayang citer hantu. Bukan tahun ni jer, setiap tahun.

Halloween hua hua hua hah hah hah !!! Excuse me, my birthday tau!

Photobucket

19 comments:

  1. Happy birthday... add another one candle to ur cake.. heheh

    ReplyDelete
  2. Happy besday Aida!Amin pada segala yang dingini... :>

    ReplyDelete
  3. HAPPY BUFDAY

    BIAR ANGKA BERTAMBAH
    JANJI DIRI MUDA BELIA SENTIASA..

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Aida.. Semoga yg baik2 aja hadir dalam kehidupan selepas ini..
    Dah bawak anak2 dara pi tengok wayang lum? hehe

    ReplyDelete
  5. Salam Aida, Happy Birthday...semoga panjang umur and murah rezeki sekeluarga:)

    ReplyDelete
  6. happy besday ......... semoga panjang umur , murah rezeki

    ReplyDelete
  7. Aida, happy belated birthday! :)

    ReplyDelete
  8. happy belated befday dear..
    befday jiey pun bulan october fak..
    =)

    ReplyDelete
  9. happy b/day to u..semoga panjang umo, dimurahkan rezeki, berbahagia slalu bersama suami tercinta n anak2

    ReplyDelete
  10. TIMASIH KAWAN2 ATAS WISH SEMUA TU.
    TIMASIH BYK2...

    ReplyDelete
  11. alamakk aida..termiss la nak wish birthday awak!! sowwy!

    happy belated birthday!!! semoga bisnes bertambah maju!

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday dear.....takde maknanya nak disamakan ngan haloween!!

    ReplyDelete
  13. happy besday..semoga besday kali ni membawa 1000000000000 kebhgiaan dlm hidup aida ;)

    ReplyDelete
  14. Happy besday Aida..Walaupun lambat..
    Saya doakan semoga Aida di beri kesihatan yang baik,dimurahkan rezeki dan panjang umur..:)

    ReplyDelete
  15. aida..sori terlepas pandang...hepi belated besday ya...semoga hepi n murah rezeki serta dipanjangkan usia dgn kesihatan yg baik..amin

    ReplyDelete
  16. Sorry aida, lambat nak wish nie...hu hu. Happy besday ye dear...may all ur wishes comes true!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)