Tuesday, November 17, 2009

MOOD KE LAIN LA

Ada benda nak citer. But, mood ke lain la.

Mood ari ni, dok lepak kat blog-blog resepi. Dok mencari idea bernas nak masak-memasak di rumah. Lapar ler plak! Maklum la, now kat tgh diet. Malam ni perasaan meronta-ronta nak buat ikan kembung stim + cendawan... sambal ikan bilis + kentang... ulam. Tu jer kot... Wokey ler tu.

Then, kesemua hadiah kemenangan giveaway / contest da dpt. Happy. Esok or lusa saya tempek gambo-gambo... Memang meriah! Suka tahap maksima...

Photobucket

6 comments:

  1. Sama la.. Mood nak update blog ke laut.. Tp update gak walaupun pendek.. Amik syarat.. :P

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. aikk... semua 'ikan kembung stim + cendawan... sambal ikan bilis + kentang... ulam' tu, utk dinner malam ni ker aida? mcm tak diet jer tu.. hehehe

    it's better if u don't take carbo for dinner. just makan protein dgn sayur jer. kentang tu dah masuk carbo dah tu

    anyway, chaiyok chaiyok aida :)

    ReplyDelete
  4. Seronoknya dah dpt semua hadiah tu :) Mesti lah happy kan aida...

    Selamat berdiet to uuuuuu!

    ReplyDelete
  5. sambal ikan bilis?..menu diet ke tuh? klu nak diet jgn goreng ikn bilis tu, pastu tumis jgn pki minyak....hahahaha, mcm mana tu?

    ReplyDelete
  6. hi hi hi...
    tu la pasal... sebab tu aida ni susah nak diet bab makan. but, sedaya upaya cuba... karang kalu tak masak, suami ku nak dinner pe. dah le dia tak makan lunch.

    aida masih maintain diet... bersenam... lunch tak makan. breakfast ala kadar... tang dinner tu, memang meriah masak. wajib! makan jer tak.

    tq kawan-kawan... go aida go... memang nak diet ni...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)