Friday, November 13, 2009

TAK DAPAT LA MALAM TADI !!!

Sedih !

*
*
*

Ada ke patut kul 9:45 malam baru husband sampai rumah dari Putrajaya?
Ari ni pun naik Putrajaya lagi ptg nanti...
Hadui... Kecewa!


*
*
*

Kata nak celebrate kegembiraan belanja dinner...
Tak dapat kami Charlie's angel makan kat luar malam tadi...
Tangguh esok malam, lagipun adik saya from Kajang nak dtg umah.
Ajak ke Umbai, medan ikan bakar.


Photobucket

9 comments:

  1. ingatkan x dapat apa laa malam tadi kan..hahahaha..

    ReplyDelete
  2. hehehehehe..sy berfikiran sama mcm ellismie!muahahaha...sowi aida!

    btw..jom join contest kat blogshop sy jom?

    http;//kedaigambarkami.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. alalaa.. ciannya. takpe lenkali leh pegi. cheer up, aida!

    ReplyDelete
  4. salam aida,..

    hehe,..semua org pun fikir yg sama rupanya bila tgk tajuk tu..

    ReplyDelete
  5. ceit... ingat kan aper la tadik hahahha... rupanyer tak dapat makan dinner heheheh... takper ikan bakar pun sodap!!!

    ReplyDelete
  6. hua hua hua...
    hangat nyer tajuk tu kan...
    gelak sorang-sorang aida tgh mlm ni baca komen korang...
    hua hua hua...
    maaf la sebab buat suspen.
    tak niat sebenarnya...

    ReplyDelete
  7. Muah ha ha ha...ingatkan tak dapat apa tadik...rope2nya no dinner with ur hubby.

    Terkezuttt den...wakaka!

    ReplyDelete
  8. sy ingatkan ape td...hehehe :p xpe kak...plan hari lain lak..hehehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)