Friday, December 04, 2009

AAARGH !!!


Feeling bercampur-baur...
Gembira sebab akhirnyer dpt masuk gomen...
Da tak terdaya da dok private sector ni.
Keje berat.
Kurang faedah.

Tapi sedih!
Tension pun ada sebab tender resignation 2 bulan.
Minta release dari bosses, bosses tak nak lepaskan awal.
But, still mereka bertiga tgh bincang.
Apa pun... have to go la.
Kalu mereka nak penalty saya pun, akan bayar.
Nak buat camner...

Terkenang pula nak kena ke Johor, lapor diri & keje...
Tiada sape di Johor!
Kuarters la tempat berteduh, harap nyer ada yg kosong.
Rindu la kat anak-anak....
Rindu giler la kat hubby....
Kesian kat hubby kena jaga rumahtangga sendirian...


Then rindu giler kat Nurin.
Esok ptg insya'Allah baru jumpa dia.
Syuhada pun memang da mati akal, mati sumber tanpa Nurin.
Kesian dia...

AAARGH !!!
Macam nak nangis jer...
Tapi maintain macho anggun lagi ni...

11.12.2009 gi taklimat kat Putrajaya.
Saya ada member sorang da jadi pegawai Kastam since last year.
Kata nyer, on that day bleh terus apply tukar penempatan.

"Ya Allah... ku pohon Kau berilah petunjuk dan lembutkan la hati person-in charge kat Kastam tu agar dgn mudah dia tukar kan penempatanku ke Melaka segera... Aminnn!"

Photobucket

8 comments:

  1. hehehe..welkam to johor aida..

    ReplyDelete
  2. aida..kena pisah dgn anak2 dan cik abg ke??sedeynya..harap aida tabah yekk...

    ReplyDelete
  3. sedih plak baca posting nih... and tiap kali tu jugak sue beyukur sbb boleh dok rumah n kerja from home sambil jaga anak... tak boleh sue bayangkn kalau terpaksa berjauhan ngan diya.. good luck beb.. all da best.

    ReplyDelete
  4. sedih iena baca...
    sbb iena sendiri pun x kan sanggup berpisah ngan anak dan suami walaupun sejam...

    sabar ye wak..
    moga segala urusan dipermudahkan...amin

    ReplyDelete
  5. Amin!! Semoga tabah ...
    Eh ehhh .. jom lah join kontes Hidup Berani Untuk Gagal! Jom

    ReplyDelete
  6. tq kawan2...
    tidak dpt ku bayang kan hari-hari ku yg mendatang.

    ReplyDelete
  7. firstly tahniah sbb akhirnya dpt keje gomen.. syukur alhamdullillah.. bukan senang nak dpt peluang tu.. harap akak tabah.. semoga family akak dpt stay dgn akak satu hari nanti.. insyaallah..

    ReplyDelete
  8. aida..baru faham citer aida..huhuhu..sedih

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)