Wednesday, December 09, 2009

BACA BACA BACA BACA BLOG ...

Adui... dari pagi hingga skang ni hah, da 75% melawat kebun... E'eh! Bukan la... Melawat blog kawan-kawan yg di senarai kat bloglist. Banyak gak tempek komen or just say hai kat cbox. Lepas ni, di JB, ntah bleh ke tak nak bertenet online. Ntah laaa...


Alhamdullillah... Bersyukur ke hadrat Ilahi.
Minggu ni dari Isnin ari tu cuaca amat baik, cerah & panas.
Matahari kembali bersinar terik.

Kosong bakul baju kotor.
Mlm ni nak cuci sikit lagi baju anak-anak.
Insya'Allah menjelang tghari esok kering.
Senang hati nak tinggalkan umah takde hutang baju kotor.

Malam ni sessi melipat baju beramai-ramai.
Then, packing baju anak2 dara sebab start Jumaat (lusa) hingga la Khamis depan mereka akan tinggalkan dengan atuk & wan di Tun Hussein Onn, Cheras.
Ayah nak hantar ibu ke Larkin, JB.

Mine?
Da siap 75% packing.
Rumah pun da siap kemas mana-mana patut especially dapur.
Tonite final la nak buat per pun.

Last night tido kul 1 pagi.
Ditemani oleh anak2 dara.
Malam ni rasa nya time tu gak tido kot.
Unless packing siap awal...


Photobucket

9 comments:

  1. derang ada kat sini yek aida..
    semoga aida success dalam apa bidang pun..demi mencari rezeki dan kesenangan dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  2. Pegi JB turun singapore la@!~

    ReplyDelete
  3. hi aida..
    izan dpt tau aida kene keje kat jb ye..
    xpe2...jgn sedih2..InsyaAllah moga semuanya berjln dgn lancar ye Aida...

    ReplyDelete
  4. Aida, jangan tinggal daku...!
    I'll miss u. Dok tempat orang tu, jaga diri ya. Kerja elok-elok. Semoga berjaya dapat posting ke Melaka.

    ReplyDelete
  5. salam aida...tahniah dapat keje gomen, dont worry nanti insya allah dapat pindah..emel me ur phone number, mane tau sy g JB leh gather2 sket :)

    catlina7@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. HADA --> yes, diorang dok seminggu kat umah kakak. parents aida jaga jap.

    JIJI --> best gaks kan... but, psport la ilek !!

    IZAN & YATI --> timasih atas doa kalian. harap dpt la aida pindah melaka, kan... dpt la aktif berblog. tiap mlm...

    JIEY --> memang! tiap mlm pasti ada jer benda buat air mata aida bergenang... sedih!!!

    CAT --> da email...

    ReplyDelete
  7. Kak Aida, mesti macam² dlm pikiran akak skang kan?? nak tinggalkan anak, umah.. apa² pun all the best, ok!!.. kalo ada masa nanti akak update la blog dari sana yek..

    ReplyDelete
  8. aida, selamat bekerja di JB...akak doa semoga aida dpt pindah ke melaka..sabar ok

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)