Tuesday, December 15, 2009

SELASA YANG KEDUA

Hai... saya bersiaran lagi...
Last la utk minggu ni kot.
Next week tak pasti adakah dpt saya bersiaran.

Ptg ni nanti hubby akan balik Melaka.
Hubby akan bawa broadband untuk kegunaan nyer...
So saya tak bleh online.

Minggu ni hanya aktiviti suai kenal.
Happy happy... kenal berkenalan...

Tak sabar nak balik Khamis nanti.
After abis keje kul 5, terus start enjin balik Melaka.
Jumaat pagi baru dpt peluk cium anak-anak dara.
Mereka kat umah mak abah di kampung...

Tak sabar !!!


Photobucket

5 comments:

  1. Salam aduhhh satu hari x besiaran pun dah mati akal..mcm nyawa x hidup jeee.....boleh tahan kee..hrp2 cepat besiatan semula yeeee n selamat besama ank2....

    ReplyDelete
  2. erm sabar erk kak aida, kejap jer khamis nih hehehe
    insyaAllah akak boleh hadapi segalanya..

    ReplyDelete
  3. betul tu, kalo tak leh bersiaran memang mati akal, harap aida bersabar, lagi 2 hari sampaila ke hari khamis....sabar ekkk aida...hati2 drive kalo nak balik kpg nanti

    ReplyDelete
  4. salam aida...kita sama-sama menempuh hidup baru di johor ni....tanpa org tersayang didepan mata...

    tapi demi tugas digagahi juga... :-)

    ReplyDelete
  5. sehari tak dpt buka blog ena dah mati kutu dibuatnya

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)