Monday, February 08, 2010

DEMAM !

Sejak saya berhijrah & mencari rezeki di JB, hanya 1 weekend anak-anak dara saya sihat walafiat. Sehingga weekend yang baru lepas ni, Nurin masih lagi demam. Pagi tadi cikgu tadika dia call saya. Inform suhu badan dia 38.2.
Hadui! Anak-anakku. Plan nak bawa mereka tgk wayang pun terbantut! Maklumlah, dlm panggung kan sejuk!
Hubby da bawa mereka ke klinik & amik ubat2 serta antibiotik.
Demam mereka berulang-ulang... Sedih & risau hati ni. Tak dpt membela mereka yang demam, selsema & batuk... Hmmm...
"Maafkan ibu..."

Photobucket

7 comments:

  1. Adoii la..sedihnyalah..tentu sedih kan.mengenangkan kesihatan anak2..sue dapat rasa tu..apa yg dirasa, walaupun sue blum ada anak lg..

    ReplyDelete
  2. Moga anak2 cepat sembuh....mesti sedih kan sebab jauh tak dapat pantau anak2 yg tak sihat...sabar banyak2 ye..

    ReplyDelete
  3. demam rindu kah nurin dan syuhada?
    siannya budak2 2 orang tu
    sedih juga :'(

    ReplyDelete
  4. derang rindu kot ...
    alahai kesiannya ...

    ReplyDelete
  5. smlm aku ponteng keje. x sampai ht nk tgglkn bebudak yg demam kt pengasuh.
    musim demam dah stat la. ngan aku skali demam ni ha..

    ReplyDelete
  6. alahai sedihnyeee.... anak2 dara aida tu rindu kat aida laa.. bukannye demam musim...

    ReplyDelete
  7. alahaiii...siannya anak Aida

    salah satu sebab maybe dia sgt rindukan Aida :-)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)