Tuesday, February 02, 2010

SERONOK

Seronok bekerja.
Waktu anjal. Minggu ni aku kul 7 pagi - 3 ptg.
Import lengang sekarang ni.
Al-maklum... baru kul 8 pagi.
Semua lori tgh beratur kat port S'pore lagi tu...

Last night for the very first time since pindah Larkin Idaman, rumah kami ada tv.
Import tv dari Melaka and my friend beli antena last night.
hua hua hua...
Alhamdullillah syukur nikmat.
Petang karang balik rumah bleh layan tv...

Hmmm... nak anta uniform dry cleaning ptg nanti.
Then, rasa nyer mcm nak layan kacang phool la kat medan selera.
Sedap nyer...

Photobucket

7 comments:

  1. aida... lamanya tak dgr cite.
    sihat ke dok kat johor tu?
    happy tak keje?

    ReplyDelete
  2. Aida..rindu ur visit..kabare? me enjoy guna sauna tu..ada peningkatan ngan stamina & hubby said i lose weight more & more..lurve it! I do exercise Aida..& at time I sauna after exercise tapi ada break jap in between to catch my breath & drink lots of water.

    Keep us posted ur well-being ya! :>

    ReplyDelete
  3. seronoknya aida dah kembali...
    cam best je dgn keje skrg...no stress ye aida...
    sedapnya kacang phool...

    ReplyDelete
  4. HANIE --> alhamdullillah. kehidupan kat JB ni best & seronok. maklum la, stay bujang... hi hi hi... but, yg paling seronok, waktu keje la, mengerjakan pekerjaan baru yg amat menarik!

    ReplyDelete
  5. HANZ -> wah best nyer bab lose weight tu ! tahniah. ye la kan. semua tu utk hubby kita la, bukan utk org lain... tahniah!

    ReplyDelete
  6. IZAN --> yes. i'm back. rindu nak jalan2 & aktif kat blogging ni...

    ReplyDelete
  7. sejak dok Johor ni baru ara jumpa kacang pol kat Plaza Larkin...hehehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)