Monday, June 14, 2010

VIVA FOREVER ...

Aku secara rasmi da dpt work station baru. Selesa. Ada sejambak bunga plastik lagi hi hi hi... Barulah dpt jln kan tugas dgn ok. If not, dok lepak sini sana tak tentu arah.

Hujan di luar. Syukur sebab pagi tadi tak hujan, selamat perjalanan ku dari melaka (jam 5:30 pagi) ke JB (jam 8:00 pagi). Kalau hujan juga mcm jumaat lepas, haru!!! Mata da le rabun, dek hujan ribut, tak nampak jalan ler gamak nyer...

VIVA FOREVER... timasih la kta viva hijau ku. Tak rugi aku beli ko. Ko la bawa aku turun naik melaka-JB dari bulan 14 Disember 2009 hingga kini (ntah hingga bila). Kalau takde ko, ntah ler apa aku nak naik kan. Wira hubby guna utk kegunaan rumah & anak-anak di melaka. Alhamdullillah sgt ke hadrat Ilahi...

Jgn risau, sampai time nanti hubby akan servis ko. Kebersihan luaran & dalaman ko memang cun aku maintain. Tinggal lagi tak sempat nak gi modify luaran ko, sorry la ye. VIVA FOREVER... Memang niat aku & hubby terchenta nak simpan ko buat harta selamanya. Abang ko si Wira tu da pun abis byr loan. Happy la dia! Da confirm jadi harta...

Tu la, ntah sampai bila kita berdua akan berkelana di JB ni. Aku cukup nyampah! Aku cukup tak tahan tanggung rindu. Ko pun sure rindu jeritan, pekikan, aktiviti lasak Nurin & Syuhada dlm ko kan? hu hu hu... aku rindu giler kat diorang time ni. Pagi tadi, before aku berlepas ke JB kul 5:30 tu, sempat aku cium @ gomol the 2 beautiful girls. Biar diorang tau aku nak gi. Biar diorang tau aku takde utk 4 mlm lagi...

SEDIH GILER !!!!

Today aku nak buat claim utk induksi & ppip ari tu. Termasuk la nak type surat rayuan ke putrajaya spt yg pn Rosminah ibu pejabat suruh... then, baru aku buat keje lain... kuang kuang kuang...

I MISS MY HUSBAND !!!!

I MISS MY GIRLS !!!!

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)