Friday, July 23, 2010

WAKTU NYER DA TIBA ...

Yahoo... da pun kul 4:46 ptg. WAKTU NYER DA TIBA... Few minutes lagi saya akan vroom vroom balik Bukit Katil. Rindu nyer kat famili tak terkata...

Dah le ahad nanti anak-anak akan ke Cheras, dok sama emak abah. Hubby ada course di Kedah. Sape gerangan nak jaga anak-anak ku yg chumel lagi cerdik pintar tu kan? hmmm, thank you atok & wan.

But, emak abah & kakak saya memang suka anak-anak dara berdua tu ke sana. Menceriakan hidup mereka... Memporak perandakan rumah mak ngah mereka... Menambahkan kebisingan rumah mak ngah mereka... Itu yang atok wan & mak ngah suka... hu hu!

But sedih bila difikir-fikirkan... Ibu keje jauh, ayah kursus, terpaksa poslaju ke Cheras... Kesian mereka... If not, mereka maintain dok umah, sekolah mcm biasa, makan mcm biasa, main mcm biasa sebab ada nyer saya bersama mereka...

Huh! Bosan menunggu saat ditukarkan ke Melaka. Nak balik sangat dah ni....

Ok la... Tu jer coretan ptg yang mulia ni. Nak off computer... kemas... beli kuih skit kat cafe bawah buat ngonyel dlm kereta karang....

Bye.... See you all next week....

Photobucket

2 comments:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)