Tuesday, August 31, 2010

INDAH SUNGGUH... !

Indah sungguh suasana pagi Merdeka kat M'sia ni...
Ada sambutan sambut kemerdekaan kat Stadium Putra Bkt Jalil.
Now saya sedang tgk kat tv3 @ MHI...
Tgk kat TV last night raptai nyer mcm amat menarik!!!
Cantik plak baju-baju VVIP - merah menyala gitu.

Pertama kali buat di stadium, hari ini dalam sejarah.
Malang nyer tak dpt la nak gi...
Best nyer if dpt gi sibuk-sibuk kat situ...
Bawak anak-anak dara sekali, sure havoc!
If la kan hi hi hi...

Salam merdeka untuk semua...
Ulang tahun kemerdekaan ke 53...

Malaysia Flag Pictures, Images and Photos

Kita sama-sama doa agar keindahan ini berkekalan selamanya.
Jauhi la negara kita and dunia ini dari tragedi yang tidak diingini.
Moga semua nya aman makmur...
Moga anak-anak kita dpt menikmati keindahan hari-hari dewasa mereka dgn penuh kegembiraan.
Moga hari tua kita penuh nikmat!
Photobucket

7 comments:

  1. Selamat Hari Merdeka

    saya add aida juga.. thanks

    ReplyDelete
  2. salam menyambut kemerdekaan ke 53 aida..

    aida,
    aida punya iklan dah expired tp n3 promo aida belum beri lagi.. nanti emailkan yer...

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut kemerdekaan negara...

    ReplyDelete
  4. KAK YONG : aida terlupa pasal n3 tu. nanti aida email. sorry.

    ReplyDelete
  5. Nieza kononnya nak tengok raptai tue .. skalik tue kami anak-berank mangun kul 10.30pg .. ON tv tengok dah habisss

    rugi-rugi ..

    ReplyDelete
  6. NIEZA : memang rugi. cantik gaks persembahan semua nyer. byk main lampu @ pencahayaan.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)