Monday, September 13, 2010

AL-FATIHAH ...


::::: tgh tu arwah kamil, dari album kawan kat FB - "SAHABAT KU DLM KENANGAN" :::::

Polis telah mengesahkan bahawa 4 mayat di Tanjung Sepat tu adalah mayat Sosilawati & 3 yang lain... iaitu driver dia, pegawai CIMB & peguam peribadi...

Al-fatihah kepada Ahmad Kamil Abdul Karim... peguam peribadi tersebut. Arwah merupakan rakan saya, satu batch di UIA dari july1996 - mac 2002. Nama saya Aida... Biasa nyer kedudukan masa exam, saya dekat dgn lelaki-lelaki bernama yg bermula dari Ahmad .... Banyak! One of them is arwah Kamil.

Saya tak berapa rapat dgn dia. Maklum ler, satu batch more than 350 org. Tak sempat sgt nak rapat dgn semua.

Whatever... moga org yg zalim tu dpt pembalasan di bumi ni setimpal dgn kezaliman yg telah dilakukan.

Friends @ lawyers yg lain, jgn jadikan ini sebagai satu batu penghalang kita menjalankan tanggungjawab kita terhadap client. Tugas kita menegakkan keadilan... Tugas kita mempertahankan yang hak... Tugas kita memudahkan urusan perundangan...

Al-fatihah...

Photobucket

1 comment:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)