Thursday, September 09, 2010

YAHOOOO... !

secara formal nyer... secara rasmi nyer...
saya da cuti RAYAAAAAAA ...
amik mood raya awal...
moga dpt la menyambut aidilfitri sok dgn aman, gembira, bermakna...

kat umah mak da ni hah.
yes, i like...
kakak & abang pun ada dah.
kami 3 beradik memang turn sama.
adik bongsu tgh mlm esok baru sampai dari perak.
kakak sulung plak anytime sampai...

projek ptg nanti sempena berbuka pose hari terakhir...
lepat pisang utk keluarga.
yes, senang rupa nyer nak buat lepat pisang.
but, baru jer belajar & sibuk sibuk nak buat utk mak abah.
tq my MIL - mami tersyg krn turunkan resepi pd menantu bongsu mami ni hah...

mlm karang nak pantau anak-anak main bungapi kat laman.
shhhh jgn marah !
saya tau ler aku ni penguasa kastam, ada kuasa tangkap org main bungapi, tapi saya gak yg main...
setahun sekali ni jer anak-anak saya main.
tu pun after 29 hari mereka pendam perasaan lihat anak-anak jiran main.

ESOK RAYA !!!!!!!!!!!!!!!
YAHOOOO........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Photobucket

3 comments:

  1. lepas zuhor kang baru kit gerak balik kampung..

    selamat hari raya!

    ReplyDelete
  2. haaaa...repot kang main bunga api...hahahahaha
    takpe, sethn sekali..bunga api jer bkn meriam buluh ke apa ke... :P

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)