Sunday, October 10, 2010

DA LE KAYA, DI TAJA LAGI... HMMMM DUNIA... DUNIA...

Byk blog dok citer pasal perkahwinan Dr. SMS mlm ni karang.
Hmmm... 2006 tarikh yg sama, dia up ke angkasa (angkasa sgt ler tu!)...
2010 kahwin secara besar2an...

Baca2 citer nyer, kos jurugambar jer RM90,000!!!
Ye ker?
Sure ditaja...
Masa ni la sesape nak up kat bisnes dok promote diri.
Taja and taja and taja org glamer gini.
Siti Nurhaliza dulu pun, yg ditaja jer RM juta juta dgr nyer.
Patut la grand, wedding of the year.
Mawi pun... honeymoon pun dpt free!

Yang org tak berkemampuan tu, gigit jari la...
Cari la korang duit sendiri.
Sekadar jadi impian jer la wedding gaya org kena taja ni hi hi hi...

Harap nyer Dr. SMS ni bahagia ke anak cucu, ke akhir hayat dgn Dr. Harlina ni.
Jgn nanti pisah dek kerana perkara remeh temeh da le...
Bawa berbincang... Bawa bersabar dlm alam perkahwinan.
Maklum la, org glamer ler kata kan... Byk cabaran!
Yg tak nak nyer, jgn la jadi mcm bekas kak ipar Dr. SMS - tuntutan mahkamah gitu!

Photobucket

9 comments:

  1. tu la...yg kaya makin kaya sbb ditaja. yg miskin lagi miskin sbb nak buat apa2 kena cari duit or korek duit sendiri... :)

    ReplyDelete
  2. dah jodoh dan rezeki dia..
    Insya Allah, rezeki kita pun ada Allah dah reservekan something yg lebih baik... ;)

    ReplyDelete
  3. Heheheh..org glamer..cam tu ler..Dah jadi trend lak..man glamer tu mesti akan ditaja...

    ReplyDelete
  4. yang kaya, bertambah kaya kan...takpelah rezeki masing2

    ReplyDelete
  5. ANA : tu la pasal. patut nyer yg takde la meraka ada kan. yg tak mampu la ditaja... hmmmmm

    ReplyDelete
  6. KAK YONG : ni yg aida berkobar-kobar nak suruh nurin & syuhada kawin dgn angkasawan nih! hi hi hi...

    ReplyDelete
  7. IBH and KAK SUE : memang da jadi trend yek skang ni artis kena taja... ada ke artis yg langsung tak ditaja??? mesti artis tu tak glamer kan?

    ReplyDelete
  8. kita yg kawin tak ditaja ni, meriah juga kan??
    =)

    ReplyDelete
  9. HANIE : kalau ditaja, bukan meriah, mewah!!! ekslusif! hi hi hi...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)