Saturday, October 09, 2010

SEPI... TAPI HAPPY...

Wah! Agak bersawang blog ku ini...
Member facebook pun ramai mesej - nape diri ku sepi sejak pindah Melaka?
I am ok ler...
I am happy ler...
Very happy...

Sepi?
Jawab 1 - work station ofis lom ada!!! Bila? Ntah bila! Tapi takpe, tu kecik punyer problem... Yg penting, home station da tetap di sini hua hua hua...
Jawab 2 - dari day 1 keje di Melaka last week, tiap malam gi open house jiran tetangga hingga la semalam. Tiap malam busy hingga ke tgh mlm. Camner nak online? Bills pun terlambat bayar ki ki ki...

Tiap hari rutin anta & amik anak dari tadika kembali pada saya.
Best!!!
Rutin ni saya tinggalkan selama 9 bulan 10 hari... yes, di kira termasuk sabtu & ahad, saya bekerja kat johor selama 9 bulan 10 hari !!!
Wah, kalau pregnant, da beranak 3 da saya ni oii...

Homeschool dgn nurin pun da start.
Hmmmmm agak 'keras' gaks nurin da start school di rumah.
Al maklum, lama 'cuti'...
Byk saya nak kena cover.
Target da lari...
Tapi, takpe...
Nurin boleh!!!

Esok 10.10.10.
Special day for me.
Ada small function tomorrow here.
Will story mory morning glory the day after...

Photobucket

3 comments:

  1. lama tul menyepi..seminggu lebih kan?? takpe janji skrg dh ada..esok ari spesel? ana pun sama...sok besday anak sulung.

    ReplyDelete
  2. yes ana. ter sepi seketika walaupun byk giler perkara nak di citer or dicoretkan kat sini tau.

    ReplyDelete
  3. byk keje lain yg lebih penting kena settlekan dulu, sbb tu sepi, tp dlm hati happy, tu yg lebih pentingkan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)