Tuesday, December 21, 2010

BEST NYER !!! JOM SHOPPING !!!


yes, i am a book lover!!!!!!!!
best nyer if dpt gi. malangnya, memang tak dpt gi
nape la tak buat kat mitc, mesti saya luang kan masa gi and beli few utk nurin & syuhada.
sure la ada promosi best best

::: klik untuk join ADIKBIJAK yer! :::

adikbijak pun ada promosi jom register and beli... best offer!!!

saya ni memang rambang mata if nampak books utk anak-anak. if can, semua nak saya beli kan. but, nak sit down dgn mereka bersama, tu yg takde masa. jealous saya baca few bloggers @ friends yg byk masa utk anak-anak sit down together. mostly, SAHM la. yg bisnes sendiri, bleh juga bawa anak-anak and spend time together.

adakah anak-anak FTWM kurang ilmu dari anak SAHM? hmmmm

few weeks more nurin akan start sessi tadika 6 tahun dan syuhada sessi 4 tahun.
both of them da start ber uniform bersama.
hmmmm suka la syuhada bila pakai uniform sekolah nantikerana da 1 tahun dia kepingin nak pakai uniform mcm kakak.

memandangkan saya da pun balik melaka, homeschool dgn anak-anak da pun bermula spt dulu kala. for nurin, next year akan jadi satu tahun yg dia kena kerja berat. because saya nak ready 100% bila masuk darjah 1. semua basic saya nak nurin master. tu azam 2011 saya, insya'Allah. saya jealous tgk mana-mana anak-anak yg da lebih dari nurin. maklumlah, saya telah hilang waktu bersama-sama anak-anak utk tempoh 9 bulan dulu.

kini, ibu is back and is on track

Photobucket

6 comments:

  1. wahhhhhhhhh menarik ..
    boleh bawak suffiya pilih2 buku ;)

    ReplyDelete
  2. NIEZA : best la korang dok KL. bleh gi...

    LILY : hi hi hi takpe. investment masa tua kita nih....

    ReplyDelete
  3. aida,
    takde beza anak SAHM/WAHm or FTWm..
    semua ni ikut fasa anak2 juga... anak sedara kakyong umur 3 tahun dah pandai mengaji surah2 lazim... fikri 5 tahun.. adeiiihh, kan main susah lagi.. tu pasal tahun depan kena antor masuk tadika ABIM... harap2 ade lah cikgu yg dpt mambantu bagi fikri ni nak belajar & at the same time, ibunya pun kena cari iktiar teknik & taktik mengajar anak... ;)

    ReplyDelete
  4. kakyong,
    3 tahun dah lancar surah? pehh.. kagumnya

    aida,
    alaa.. weekend ni pulak last ye. saya suka mende2 camni, tp weekend nak balik umah MIL la pulak =(

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)