Thursday, December 23, 2010

JALAN-JALAN CARI KAWAN


anak-anak dara aida memang suka citer madagascar ni...
especially lagu nyer - i like ke muvit muvit.....
memang goyang seluruh badan ler mereka berdua beradik tu....

today and actually since yesterday, aida blogwalking.
hah! jgn sesekali kata aida tak buat keje yek kat ofis.
keje da siap... bos besar jek takde utk aida buat keje seterusnya.
perlu kelulusan mereka-mereka....
maka, ada time utk blogwalking ler...


kat bloglist tu semua 80% aida da terjah.
da tinggal jejak langkah.
da say hi...
ada tu yg more than 1 time say hi....

semalam ibu pejabat da cek 5s.
alhamdullillah ofis kami dpt pujian.
ok la tu. berbaloi usaha berhari-hari...
ada few utk perbaiki, lagi 2 minggu baru ibu pejabat cek lagi, final one.
then, baru invite MAMPU dtg...

tu yg baru free nak blogwalking.
after this, nak terjah new friend's blog, tambah kawan, tambah sedara...



or if ada yg terjah blog aida ni, jgn lupa tinggalkan link ler.
kita xchange link...
tiada rugi, untung lagi ada ler.

ok da 5:25 pm, aida nak kemas.
nak balik...
mlm ni nak sambung kemas umah.
ada perubahan perabot!

Photobucket

6 comments:

  1. akak pun sama, arini boss takde, sempat gak singgah umah kwn2 tinggalkan komen, n ronda2 umah kengkawan baru

    ReplyDelete
  2. wah bestnya leh BW, kita kat opis curik2 masa je tu pun ada je budak2 IT skodeng kat rumah je leh BW tu pun kalo ada masa...Aida kalo leh wat la pop up window senang kita nak komen sebab tenet kat rumah tak la selaju tenet ferrari kat opis..

    ReplyDelete
  3. wah...sekarang ni busy je ye...busy ngan suami dan anak2. bagus lah.

    ReplyDelete
  4. huhu.. my time nak bw pun sangat limited skrg ni

    ReplyDelete
  5. ANJE : ok insya'Allah. aida sedang tunggu blog ni di renovate oleh jiji. nanti aida akan usahakan. pohon maaf pada kawan2 yg susah nak komen ye. sorry...

    ReplyDelete
  6. hah, da pop up pun. aida ingatkan susah. tak payah tunggu jiji renovate hi hi hi...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)