Monday, January 03, 2011

MISI SUKSES 100%

alhamdullillah...
satu daripada byk S.M.A.R.T azam 2011 saya da berjaya!
tidak amik masa byk...
few days only!

anak-anak berjaya tido sendiri di bilik mereka last night.
aturan yang saya buat menjadi!
aturan ? baca ni...
tak sia-sia deco deco bilik merekaSmiley...

::::: before nak masuk bilik, ada 'tanam' pokok bunga segera :::::

::::: masuk jek, hah, berbunga-bunga tepi karpet :::::

::::: books... dolls... loves... yg tak boleh ibu singkirkan. semua tu da ada bau korang! :::::

::::: ni favourite ibu. in love bears !!!! :::::

lepas dua-dua dpt susu, terus tido lena sampai ke pagi.
saya plak yg tak tido lena tau hi hi hi
risau! mlm pertama tak tido bersama anak-anak sejak mereka lahir...
sedih! risau! rinduuuuuu!!!Smiley

pagi ni plaks, tiada masalah kejut kan mereka.
mandi, ready to go to school.
syuhada's first day wearing kindy's uniform, so cute.
lupa plak nak snap gambo mereka pagi tadi!!!

15 comments:

  1. aida..cantiklah deco bunga2 tue..mana beli??

    ReplyDelete
  2. alolor... canteknyelah deko2 kat bilik diorg tu

    ReplyDelete
  3. aida,
    kalo camni lah hiasan bilik anak dara berdua ni... dah mcm syurga depa dah ni.. sure tak keluor bilik dah dgn bilik lawa mcm ni.. ;)

    ReplyDelete
  4. HANIE : rambang mata memilih wall paper! semata-mata nak beri mereka suka dok bilik sendiri...

    ReplyDelete
  5. KAK YONG : harap nyer gitu la kak. tak le bersepah-sepah kat ruang tamu! setakat ni, mereka memang heaven dok bilik sendiri... alhamdullillah...

    ReplyDelete
  6. congrat! misi dh berjaya.cantik deco mcm tu. budak2 pun suka bila bilik dorang dh mcm ni kan..sedap mata memandang

    ReplyDelete
  7. SYARIZA : alhamdullillah :-D tak senang rupa nyer nak suruh anak tido sendiri. kena umpan dgn bilik baru!!!!

    ReplyDelete
  8. Aida..kalu me time anak dara dapat bilik cenggini pun, memang tak kuar umah jawabnyer...

    ReplyDelete
  9. cantik nye deco tu aida..kalo sy la jd anak tuh..mesti epi dan bertuah sbb dpt ibu camni...memahami taste anak2..hhehe..nway slamta tahun baru..

    ReplyDelete
  10. cantiknyaaaaa bilik diorang... mmg rajin betul ni akak menghias.. kalo diorang takmo tido sendiri mmg tak patut :)

    ReplyDelete
  11. IBUDHIRA : selamat tahun baru juga dari aida. aida sentiasa cuba faham mereka tiap tiap hari. kita kan kena jadik bestfriend mereka kan?? hi hi hi

    ReplyDelete
  12. MASLINA : yes memang tak patut. baik punyer ibu & ayah nak deco. and alhamdullillah mereka memang suka bilik mereka. abis kat semua anak jiran diorang inform - "bilik kita cantik tau. korang nak tgk?"

    ReplyDelete
  13. Nice work, Aida. Tahniah, misi berjaya! :)

    ReplyDelete
  14. Cantiknya..!!!! tak sabar nak siapkan untuk anak2 sy jugak..!!!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)