Wednesday, February 02, 2011

KONG XI KONG XI KONG XI NI...

ntah betul ntah tak ejaan tajuk tu hi hi hi...
whatever, wanna wish happy chinese new year !!!!!

ofis ni pun da separuh kosong.
semua da gi cuti!
namun diri ku masih setia di sini.
sebab..............
next week kena gi kursus.
nak siap kan keje yg skit ni hah...

then weekend ni nak gi holiday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
best nyer... can't wait !



nak update yer S.M.A.R.T azam saya bulan Januari :

  • yes ! Smiley nurin da perfect membaca ! syukur nikmat... dia pun da minat membaca. tak perlu disuruh secara keras hi hi hi... dia da volunteer nak membaca. yes la kan, "nurin da pandai"... so, Februari ni nak sedikit intensif on few things & tips on reading
  • yes ! teacher nurin inform, "tulisan nurin cantik! but few words dia sering tulis terbalik !!!" alamak, ye ker ? so Februari ni akan stress on words tersebut. al-maklum la, nurin left-handed, may be ada la terbalik kot hi hi hi Smiley
  • yes ! mengira pun da perfect. addition & subtraction... syukur, pandai anak ibu ayah...



all about nurin je? syuhada... hmmmm aida still santai dgn syuhada. target dgn syuhada different skit. bukan bulanan, 3 bulan sekali akan review. nurin tu review monthly sebab next year da school !!!!

ok bye... nak gi loooooooooong holiday !!!

Photobucket

4 comments:

  1. bestnye berholiday..saya gak ttp disini huhuhu

    ReplyDelete
  2. tahniah buat nurin... kembang lah hati ibunya berbunga2...

    nak pergi bercuti ke mana tu aida...?
    selamat bercuti panjang... :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)