Thursday, March 17, 2011

AKU INSAN YANG LEMAH.... HANYA MAMPU BERSERAH....

teringat kat lagu Rohana Jalil tu...
dulu glamer giler!
abah saya minat la juga kat Rohana Jalil.
because suara nyer yg lemak merdu...

Rohana Jalil kan geng dgn Jaafar Onn, kan?
Hmmmm now Jaafar Onn busy masak memasak plaks....
Latest, program realiti memasak kat ASTRO, dia jadi host/juri tetap dgn Ogy Ahmad Daud.
Sure best program tuh...

*
*
*
*
*
*
*
*

kita ni manusia biasa.
memang lemah le fizikal & mental.
then, byk tekanan dari semua tempat!
aduhai....

ari ni saya cuti rehat & esok.
dok umah dgn anak2 jek plan nyer.
nak masak...
ptg nak bwk diorang gi playground la plan nyer...

nak rehatkan minda.
because agak stress 2-3 minggu yang lepas.
bendera jepun pun da lambat naik dah ni hah...
hmmmmm stress !!!!

ptg ni gaks seboleh-boleh nyer nak gi post kat hadiah kat 3 pemenang bertuah semalam...
so, esok dpt la mereka memegang nyer.
best nyer la dpt hadiah.
sebab aida ni malang skit if join cabutan bertuah...

till then, aida wish semua friends - have a nice weekend & holiday !!!!!

bye..... for now!

Photobucket

8 comments:

  1. akak pun kalo bab join GA, jarang dpt...hehehehe

    ReplyDelete
  2. awalnya wish happy weekend! hehehehe

    selamat bercoti!

    ReplyDelete
  3. Aida,Aida ni tag awak join kontest :

    http://adialuvluze.blogspot.com/2011/03/contest-sweet-couple-yang-paling-cool-n.html

    ReplyDelete
  4. Kak Aida.. tqvm.. jgn lupa amik award kat blog saya ye?

    http://lin4880.blogspot.com/2011/03/u-make-my-day.html

    ReplyDelete
  5. alaaa...bestnya dapat hadiah! hari tu tak dapat cari hadiah yg sesuai utk anak2 dara tu. sebenarnya dah terfikir satu hadiah ni...terus contact adik yg tinggal di jerman...katanya utk pos menjadikan hadiah tu mahal... so terus diam...

    ReplyDelete
  6. selamat berihat...jgn stress2 sngt...

    ReplyDelete
  7. K SUE : aida pun sama. jarang bertuah!!!

    HANIE : yes ler wish awal. sebab weekend saya awal hua hua hua. cuti lama!

    AIDA : wokey...

    MASLINA : orait...

    CIK TIE : tq very much. nape tak join cabutan bertuah jek ???

    ERINZ : tq :-D

    ReplyDelete
  8. Aida pekabo? Stress lagi ke? Be happy, keep smiling! ^_^

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)