Thursday, March 24, 2011

BERGUMBIRA... GAMBANG TIME !




komen pedas
: alamak aiii... citer ni da lama la aida oii... nape baru nak tempek ???!

aida : memang ler... tapi.... tak kira, nak citer kat korang gaks...

komen pedas : nape plak ???!

aida : sebab... best utk di citer kan... diabadikan dlm blog ku ini...




4-6 februari lepas kami sekeluarga gi holiday ke BGRC Kuantan.
memang best giler!!! enjoy !!!
kami amik pakej school holiday - RM998 utk 3 hari 2 mlm.
inclusive of 4 breakfast (2 days), 4 dinner (2 nights) & 4 water park entrance...
memang marbeles la everything about gambang resortSmiley

sampai jek, after check-in terus ready nak gi waterpark tuh!!!
but, ptg tu decided tak masuk sebab da nak kul 4 ptg, waterpark tutup kul 5:45 ptg.
nanti tak dpt enjoy mandi-manda...
anak-anak mandi swimming pool jer la...




peace dari dua model bikini yg excited nak terjun kolam !!!!



peace lagi dari syuhada !

nurin memang happy tahap gaban!
tak nak kuar dari pool...

" kakak, jom naik... adik da sejuk grrrrrrrrrr... "

" mana bleh naik adik, best ni.... rugi tak enjoy abis2an !!! "



the next day tu baru kami ke waterpark.
best !!!!!!!!!!!!!!
memang best !!!!!!!!!!!!!!

tapi saya tak enjoy, sebab bendera jepun up plak pagi-pagi.
anak-anak & ayah nyer je la yg bergumbira basah-basah...







ikan jaws yg glamer...
mencurahkan air macam air terjun !!!


pandangan sisi air terjun ikan jaws ...


ikan jaws : hah hah hah .... aku paling glamer !!!!!


yg ni anak ikan jaws, kecik skit !!!


malam pun memang happening kat GBRC.
ada funfair, games, pertunjukan tarian singa (chinese new year la kata kan...)...
ada pertunjukan bunga api yg marbeles...
best !!!



a photo dgn my beloved mom in law...


bye..... time to go home !!!



on the way balik melaka, kami singgah jap kat tasik chini...



ni rate GBRC untuk reference korang.
gi la nanti ke GBRC yer.
nice place to go bawak anak-anak time school holiday....


Photobucket

8 comments:

  1. bestnye dua org puteri tu bermandi manda, happy ja

    ReplyDelete
  2. dh gi sana utk kursus, tp frust x dpt nk mandi2 sbb masa tu tutup utk maintenance :(

    ReplyDelete
  3. mmg best BGRC..eija g bw family masa teambuilding anjuran opis thn 2009..swimming pool kat sane luas kan..

    bole thn mahal jgk package dia jerk..dulu g opis tanggung..heheh

    ReplyDelete
  4. Bestnya bermandi manda, bila lah bley gi sini nih.

    ReplyDelete
  5. seronoknye, lom pernah gi lagi...huhhuhu...

    ReplyDelete
  6. memang satu tempat yg best utk kita gi bawak anak-anak. package school holiday siap ada breakfast & dinner. dpt gak kupon waterpark. complete... breakfast & dinner nyer pun sedap!!! puas hati!!!

    ReplyDelete
  7. Seronok tengok gambor. :)
    Yati kat Perak ni pun belum sampai lagi ke Lost World of Tambun, Ipoh. Budak-budak suka la pergi tempat macam ni kan.

    ReplyDelete
  8. syok kan.. jos muntah tu kehkehkeh!! semua duk stenby kat bawah tuggu air mencurah.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)