Thursday, March 31, 2011

LUCAH !!!

setelah sekian lama mereka apply...
setelah sekian lama mereka merayu...
setelah sekian lama mereka mengidamkannya...

ayah pun belikan la...
ibu???
tak approve sebenarnya...
tapi ayah da belikan, ikutkan jer la...

memang 100% bawah pengawasan ibu waktu mereka sedang beraksi LUCAH !!!
memang ibu memantau di tahap maksima !!!
memang mulut ibu ni tak stop dari memberi amaran-amaran keras agar mereka berhati-hati...

at first, tanpa seurat benang dok berendam dlm pool.
tak cantik nyer ibu tgk!!!
LUCAH!!!
maka, terlupa kan swimming suit mereka, ibu pun suruh mereka pakai panty jek.
baru nampak teratur & sopan skit.

kerana kasih sayang ayah belikan...
kerana kasih sayang juga ibu tak brape berkenan ayah belikan...
namun... yg penting... mereka sungguh gembira memilikinya!
menjadi satu aktiviti penting di pagi sabtu / ahad...






p.e.a.c.e ibu !!!



takut air masuk telinga ler gamak nyer nih!



heaven on earth !!!! yahooooooo.....



time ni ibu amik gambo sambil membebel!
mana tak nyer, main pool hingga lupa dunia.
masing-masing mencelup kepala masing-masing dalam air.
kakak celup kepala adik...
adik celup kepada kakak...
kakak ok...
bila time adik kena celup, abis semua lubang masuk air!
tersedak !!!!!
setengah jam ibu bebel tak abis-abis !!!

Photobucket

12 comments:

  1. aku ada beli pool plastik ni. tapi letak tinggalkan kat kampung. sekarang ni dah bocor pun.. ntah2 atok diorang dah buang kot. :P

    ReplyDelete
  2. anak2 akak pun camtu, tp bila depa dah besar ni, dah tak excited sgt nak mandi pool, lega rasanya

    ReplyDelete
  3. kena hati2 jugak la..me nak beli jugak tapi tunggu rumah atas tanah dulu la..

    ReplyDelete
  4. owhh... mmg lucah!!! hahaha... tapi seronok plak tgk budak2 ni happy :D

    ReplyDelete
  5. lucah pun, comel...hehhehe
    ***aida, ara dah dapat tukar dekat ngan kampung. isnin ni lapor diri...alhamdulillah :-)

    ReplyDelete
  6. budak2 kalo dapat main air.. memang tak hengat donea

    ReplyDelete
  7. berswimming pool dalam toilet eh..huhu budak2 kalau dh dapat berendam dalam air, mmg lupa donia jap la kan

    ReplyDelete
  8. ARA : tahniah... tahniah... lega kan dpt transfer balik... tahniah!!!

    ReplyDelete
  9. HANIE & LYDZAR : memang ye la, diorang lupa dunia... tu yg buat si ibu ni pun lupa dunia membebel bila si adik tu ter tenggelam & tersedak !!!!! bikin suspen !!!!!

    ReplyDelete
  10. ELISS : memang lis, aida pantau rapi. sedang kan dlm baldi pun kanak2 bleh lemas, ini kan pula dlm pool plastik tu kan... moga simpang ler kejadian buruk... amin...

    ReplyDelete
  11. Mandi dalam rumah takpe la seksi pun. Kat rumah Yati pun ada. Ahad je bawa keluar. Hari lain kena sembunyi pool kecik. :D

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)