Thursday, May 19, 2011

BARU SEMPAT !

pd kawan2 blogger, saya BARU SEMPAT round the world blogwalking...
BARU SEMPAT komen mengomen korang punyer citerrrr...
before this memang x sempat...

bukan nyer ari ni takde keje kat ofis, ada berlambak tu hah.
tapi, tension gaks ngadap keje jek.
borang kastam pun byk!
maka, leisure jap di alam maya, baca baca ronda ronda...

and BARU SEMPAT nak tunjuk korang hasil tanaman nurin...


ni la tanaman paling praktikal utk kanak-kanak.
yg penting, bagi nurin - "nurin da ada pokok..."...
ok la tu...

adakah amir berjaya undi masuk ke maharaja lawak esok mlm ?
suspen la!
because saya yakin dia bleh menang undi masuk!!!
masalah nyer dia TAK BEST...
may be dia boleh berlakon, but bukan melawak....

and sape ye di antara 6 pelajar AF9 yg sukses dpt imuniti minggu ni.
hope nyer antara azri / hazama / fina....



Photobucket

6 comments:

  1. Bz yer, patutlah jarang update blog.

    Hope amir tak masuk balik,dia memang tak best.

    ReplyDelete
  2. p0k0k taugeh mmg mudah untuk di jaga
    cepat tumbuh


    harap amir tak msk..tak suka dia

    ReplyDelete
  3. thanks sudi tinggalkan komen di N3 iena.....hargai sgt

    ReplyDelete
  4. fiza & zh-ena --> memang harap amir tak menang undi masuk. dia memang tak best. menyedihkan!!!

    ReplyDelete
  5. ee...tak suka amir. harap hazama dpt imuniti :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)