Thursday, May 05, 2011

MELEKAT !!!

i like...
ntah sejak bila...
suka sgt kumpul!
cantik kan?


ni koleksi di papan utama.
amik anak2 punyer white board lama hi hi hi...
ada skit lagi (lebih kurang dlm 10-15 keping fridge magnet) still tempek kat fridge kat dapur sebab white board ni da penuh!!!

beli sendiri pun ada, emak & adik-beradik hadiahkan pun ada.
memang jadi kewajipan, if diorang gi holiday, saya kirim fridge magnet jek.
kalau sendiri holiday, ni benda pertama saya carik!

tak kira holiday, if gi jonker street kat town tu pun saya carik.
mana yg still takde dlm koleksi, rembat!
gi central market pun ini benda juga saya belek!!!

latest collection ialah gift dari kakak.
dia gi macau, china atas urusan bisnes - kata nyer tak jumpa la fridge magnet!
beli la benda ni on the way back utk tidak menghampakan adik nyer...


antara semua, paling saya suka ialah 2 ni...


plan nak beli / tempah satu board besar khas utk koleksi ni dan letak kat salah satu dinding kat umah tu.
mest best punyer la...

so sesape friends yg sayang saya, present la kan fridge magnet ekk...
kalau ingat saya la hi hi hi...

Photobucket

3 comments:

  1. woww...hobi dia best...

    kumpul2 FM tu..

    cik hani ada hobi kumpul keychain buah2an dulu...

    skrg dah benti...

    ReplyDelete
  2. best kan dapat kumpul FM.. sama laa tak ingat macam mana boleh terjebak megumpul FM..

    ReplyDelete
  3. Yesss,...sekarang saya dah tahu kalau nak bagi gift, bagi FM pada Aida :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)