Thursday, June 16, 2011

HMMMM...

memang lama tak hapdet blog ni dek kerana kesibukan hal dunia...
memenuhi amanah yg terletak kat bahu.
kat rumah tu jgn ckp la, memang sibuk 24 jam.
melayan keluarga...
homeschool dgn nurin demi mencapai target ibu by 30 jun ni...

byk citer nak kongsi and abadi kan, tapi tak tercapai.
all about dara berdua.
yg da semakin besar... semakin byk kerenah...
semakin suka berhias... semakin nakal!!!
now both of them da start layan games kat laptop...


pantang la ibu ayah ni on laptop -- "nak main game?"
aduhai!!! anak... oh anak...
memang la ibu tak nak korang buta IT... buta komputer.
tapi kalau tiap kali ibu on laptop korang nak main game, ni da bikin marah!
dok la selit kan tepi kita -- "nak main game?" asyik la bertanya soalan tu...
rimas!!!


layan gambo yer... muahs!


sessi makan beradab di jusco.
suap menyuap daging masak merah...


naik Menara Tamingsari di Banda Hilir.
syuhada kalau tak buat hal, memang tak sah!
muka masam dek kerana nak naik kta control.



ni la dia kta control nyerrr...


balik kampung umah atok....
jalan2 tepi laut...





Photobucket

2 comments:

  1. takpe...sibuk smpi xde masa update blog takpe...jgn smpi xde masa ngan family dh ler. hehehehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)