Tuesday, June 21, 2011

WISHLIST : BESTA MD856

RM1298
(utk ibu & ayah)
*
*
*
*
dpt free MD221 (nilai RM398)
(utk dara-dara berdua)



benda bagus ni da lama...
da lapuk!
org da lama pakai.
tapi si ibu ni baru la survey last sunday hi hi hi...
memang berbaloi la kalau beli!

Photobucket

5 comments:

  1. ada banyak bahasa ke dlm tu...memang berbaloi kan kalau beli. ni yg dr fazley selalu iklankan ke?

    ReplyDelete
  2. Salam. Saya jemput untuk Join Giveaway sempena Launching Design Studio saya. Kat sini >> Custom Blog Design Giveaway :) Sunday Morning Besok Tutup!

    http://heartliciousdesign.blogspot.com/2011/06/launching-giveaway.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. Phentermine...

    nice post thanks for sharing.

    http://www.PhentermineHome.com/

    ReplyDelete
  4. mmg berbaloi beli besta ni.. saya beli masa dia mula2 kuar.. color screen time tu mcm handphone lama.. tulisan hitam dgn screen yg malap.. tapi si besta ni mmg byk jasanya.. sampai ke hari ni saya masih bawak dalam beg pegi keje.. sgt berguna

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)