Friday, July 01, 2011

I LOVE YOU... CONGRATS !

nurin & classmate kelas 6 tahun Tadika Ummie Al-Usrah

saya nurin nazihah binti kamarunnezam




nak citer pasal perkembangan pembelajaran...
ibu kan da ada target utk saya setakat semalam (30.6.2011)...
utk matematik, ibu kata tak bleh komen lagi sebab ibu nak lebih dari saya... alamak !!!
but, for membaca BM & reading english, memang saya yg terbaiiiiiiikk!
saya da bleh baca tau.
ibu setakat jeling-jeling jer.
da tak lagi ehem ehem ke... ketuk tgn saya ke...
da ok...
saya pun da boleh membaca papan tanda kat jalanraya.
ibu punyer la happy...


bulan julai ni adalah bulan saya latih tubi menulis.
menulis and menulis and menulis...
kerana tulisan saya (abjad & nombor) sering terbalik !!!
ibu tak mau gitu!
no goooooood...

tu jek....

bye...


IBU LOVE KAKAK NURIN SO MUCH !!!
CONGRATULATIONS DEAR...

Photobucket

2 comments:

  1. nape ana komen 1st mcm tu yek? oo...masa tu aida just bg tajuk je..hehehehe

    pandainya dh boleh baca..anak ana blm lagi. kena kerja keras mcm aida nie :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)