Tuesday, August 02, 2011

MALAS !

da pun hari ke2 berpuasa.
alhamdullillah krn masih bernafas di hari ni.
moga Allah panjang kan umur saya (dan semua yg lain) agar dpt melaksanakan ibadah puasa ni dgn sempurna hingga ke hujung.

lama tak update blog.
malas.... malas ?! tidaaaaakk...
krn tuntutan pekerjaan amat membatasi waktu utk bermesraan dgn blog ni.
gambo pun tak sempat upload dari camera/phone.
byk citer, ilmu, kenangan nak dikongsi...
tapi, dek kerana tuntutan yg lain, terbatas sudah!

ramadhan & malas kekadang satu combination yg serasi.
selalu terjadi dek kerana lemah tak makan / minum.
jgn gitu eh frens semua.
semua kena sama dgn bulan tak puasa.
aktiviti luar la kot dikurangkan agar tenaga tu tak terlebih guna.



mlm plaks jgn jadi ular sawa !
makan bersederhana...
belanja kat pasar ramadhan pun sederhana, jgn tamak haloba ekk...

tahun ni saya nak kurang kan ke pasar ramadhan.
more to cooking... sempat tak sempat tu perkara ke2...
biar lambat, asalkan duit tak bazir!



nota kaki : today & tomorrow kot nak upload gambo dari camera... mcm ada masa! fail atas meja ni da kurang hi hi hi....


Photobucket

2 comments:

  1. azam bagus tu..bykkan memasak sendiri lg jimat...

    ReplyDelete
  2. bagus2...ana pun x gi lagi pasar ramadan ni.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)