Tuesday, September 13, 2011

APA NAK DI KATA

~ pagi raya di Seremban, dgn my beloved mom in law ~

~ ayah & anak-anak ~


~ tghari raya kedua, on the way balik Melaka umah emak, kakak tak sihat... adik take care kat seat kta belakang... tq adik ~


16 Syawal sudah ari ni.
i like.
keje kat ofis pun sudah berlambak kembali.
waktu Ramadhan ari tu byk yg di slow down.
hi hi anak-anak kat umah pun tak byk didera belajar @ baca buku lagi setakat ni.
ibu beri peluang yer kakak & adik.

this coming weekend naik KL umah adik-beradik lagi.
then, complete la beraya dgn family.
mana yang wajib didahulukan. erat kan sillaturahim...




nak share video syuhada membaca.
tapi tak bleh nak upload plak, ntah ler nape...
maybe next time.




now memang byk sgt belikan mereka bahan membaca.
tak kisah la buku or majalah.
kadang-kadang hingga mereka too excited nak membaca dgn bahan membaca yg terlalu byk, jadi mereka tak tahu nak baca yg mana pada waktu bila...
ha ha ha paling best ialah ~ si ibu ni yg tiada masa nak membaca bersama!!!
tapi di ada-ada kan masa tu...

tak masuk september ni, ada lagi 3 bulan untuk training nurin before masuk darjah 1.
gabra nyerrrr...

Photobucket

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)