Monday, October 24, 2011

100% SUDAH BERSEDIA!

i like...
nurin bagi mesej kat white board !
ibu & ayah sayang nurin juga ye...






semua atas tu tulisan nurin. latih tubi menulis buat karangan pendek. ejaan... penulisan...
kat white board & buku tulis.

teacher ummie pun bagi 100% utk paper penulisan - exam akhir tahun.
teacher ummie memang puji tulisan nurin.
happy la ibu...
berbaloi la ibu spend time training nurin.
ibu love nurin...

membaca bahasa melayu & english ~ ok !
writing ~ ok !
maths (addition & subtraction) ~ ok !
nama barang / haiwan / tubuh badan / kenderaan and few others (basic) in bahasa melayu & english ~ ok !



bleh tak diputuskan yg nurin ready ?
bagi ibu, anak sulung ibu da perfect utk naik darjah 1 next january...




as for adik syuhada, bila kakak da boleh semua, dia pun bersemangat nak buat apa yang kakak boleh buat.
just sometimes dek kerana terlebih manja, payah skit dia nak dgr kata!
kita pulak nak kena dgr kata dia... hmmmm...
baby in the family ler kata kan...
but, walaupun begitu, actually syuhada lebih fast dari kakak dari segi comparison time kakak still umur dia dulu.


adik tgh buat homework... jgn kacau !!!



white board adik kecik jer.
setakat tu jer yang adik RAJIN nak learn dgn ibu...
hmmmm...




adik goshok gigi shendiri tau.
kakak umur 6 tahun baru goshok shendiri.
ada baru 4 tahun tau !
pandai tak adik ??!



Photobucket

4 comments:

  1. suka tgk ank2 dah tjuk perkembangan..dh pndai tulis dgn baik..blh paham apa dia tulis pon kira bgus jgk tu..

    ReplyDelete
  2. yes!
    alhamdullillah...
    kena sabo dlm usaha ajar tu...
    berbaloi!

    ReplyDelete
  3. wah.. pandainya die..
    dania pon sekrang dah rajin menconteng buku..
    huhu..

    ReplyDelete
  4. conteng-conteng tu permulaan. then slowly akan jadi cantik segala nyerrrr tau...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)