Friday, October 28, 2011

SEPAK !


last weekend tgk negeri sembilan vs. terengganu dgn mummy (ibu mertua ku) kat seremban.
best!
enjoy!

petang tu on the way back dari tesco seremban jaya, jalan kat luar stadium paroi tu da penuh!
baru la sedar diri yg ada lawan bola nanti malam.
org dok parking sepanjang jalan raya!
majoriti da pakai t-shirt KUNING tu ~ tanda sokong nogori ~

kami tak gi la stadium...
lepak kat rumah, depan tv jer.
best ~ negeri sembilan menang 2 gol ~ terengganu 1 gol jerrr...

esok malam final.
tapi, tgk kat umah bukit katil la.
husben keje, tak dapek la nak balik seromban!




saya sokong NEGERI SEMBILAN sebab :
  • emak org nogori sembilan ~ kat pulau sebang ~
  • mummy da jadi org seromban lebih 30 tahun
  • of course la sebab husben pun org seromban
  • negeri sembilan tu jiran melaka

p/s: sebeno nyer tak minat pun sukan ni. tgk kalau suka. lagipun ada team nak disokong hi hi hi...

Photobucket

2 comments:

  1. saya sokong negeri.. errr.. eh, saya tak tengok bola sepak..
    hehe

    ReplyDelete
  2. hi hi... takpe. janji sokong nogori...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)