Monday, November 14, 2011

BLOGGER TEGARRRRRRRRRRRRR...

semalam graduation day nurin & syuhada.
penat la ibu jadi mamarazzi amik gambo.
letih la ayah jadi cameraman ~ video.
nak simpan kenang2an...

diorang jadi puteri.
pakaian beragam...
sepanjang minggu lepas busy mencarikan baju & aksesori.
nasib baik la dpt baju princess ala-ala walt disney gitu.


kakak ~ puteri aurora



adik ~ puteri belle


suka hati tgk diorang enjoy.
terbuka skit minda diorang.
lagipun ni la last kakak nak join graduation tadika.
next year da masuk sekolah rendah hu hu hu !

next entry insya'Allah aida tempek gambo nyer.
now hanya nak update blog je.
lom upload gambo ke laptop.
blogwalking jap...
since last week saya blogwalking ~ tambah new friends.
jump here and there, make friends, jadi follower, komen serba sedikit...
follower aida pun da bertambah, i like !
da lama gaks tak mencari new blogger friends.
blogger tegar kena blogwalking selalu hi hi hi...

therefore, hope nyer kawan-kawan baru tu sudi la kawan dgn aida.
sudi la add blog aida ni kat bloglist...
sharing and caring...


whoever yg blog nyer lom ter list kat bloglist aida, inform ye.
aida akan masukkan later.

Photobucket

8 comments:

  1. Dasat bebudak tadika skang kan. ada graduation lagi ☺☺

    ReplyDelete
  2. yes fiza, graduation pakai topi & jubah...

    ReplyDelete
  3. kelas dah bebudak tadika sekarang... hihihi!!
    tak macam kita dedolu...

    ReplyDelete
  4. kalo ada budget elok juga wat photobook..saya pun pest time buat setelah setambun CD gambar terperuk dlm kabinet...hahaaa

    ReplyDelete
  5. Tahniah nurin dan syuhada, tak sabar nk tgk gmbr diorg pakai baju gown

    ReplyDelete
  6. mmg betul, bertuah anak2 sekrg, graduation day tadika pun dah siap pakai jubah, memang meriah kan

    ReplyDelete
  7. Mesti comel anak-anak Aida pakai baju princess. Simpan dan print gambar tu, buat kenangan anak-anak. Cepat je membesar...

    ReplyDelete
  8. KAK NGAH & KAK SUE ~ tu ler pasal nyer. dulu kita takde pun. takde sibuk2 cikgu tadika nak rai kan... hu hu...

    MAMAYATI ~ betul. aida pun da melambak dvd / cd gambo. mak abah aida pun da marah, cucu takde album gambo!!! ha ha...

    AJUMOHIT ~ nak pilih gambo terbaik diorang utk letak kat blog ni bukan nyer senang! jenuh pilih...

    YATI ~ tu la. insya'Allah aida nak buat kan nurin photobook :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)