Thursday, November 10, 2011

RESULT EXAM

sessi persekolahan 2011 hampir tiba ke penghujung.
per lagi, parents terima result exam anak-anak...
parents tanya perkembangan pelajaran anak-anak...
proses penilaian berlaku.......

result dara no. 1 : NURIN NAZIHAH


alhamdulillah result nurin bagus sekali!
ibu happy sgt... especially utk PENULISAN - markah 100% teacher bagi.
good girl. tak sia-sia ibu spend time writing dgn nurin.

actually nurin mampu dpt full marks untuk semua paper.
but, nurin byk buat careless mistakes!
perkara susah dia dpt jawab, perkara simple dia tertinggal!
ibu frust skit la.
bila dia naik darjah 1 and seterusnya, mistakes gitu tak bleh diteruskan.
mudarat!!!


penilaian akhir tahun pun semua nya baik.
alhamdullillah.
bertanya juga dgn teacher, camne behaviour nurin di sekolah.
komen yg baik dari teacher ~ mendengar kata, ikut arahan...
good girl !


result dara no. 2 : AIN SYUHADA


syuhada sebeno nyer dia lompat kelas!
umur baru 4 tahun, tapi join kelas 5 tahun.
dia start masuk kelas waktu umur dia still 3 tahun.
anak januari ler katakan.

pencapaian dia amat ibu kagumi.
jelas yg dia terang hati, cepat tangkap apa-apa yg dibelajarkan.
lagipun, bila ibu ajar kakak, sure dia join sekali.
so, dia serap dulu ilmu tu diam-diam.


teacher komen, syuhada ni kak nam!
bercakap byk, suka bertanya itu dan ini.
hi hi hi kat umah pun gitu.
ok la tu, ibu ok je if komen gitu.
jgn anak ibu dikomen anak jahat da le...


ibu happy...
anak-anak ibu cerdik pintar!

lagi 2 bulan ibu complete few missions lagi utk nurin.
moga Allah beri ruang utk ibu meng'complete'kan nya...
amin...



Photobucket

11 comments:

  1. tahniah..
    teruskan prestasi masa hadapan.

    ** dah macam komen cikgu dlm report card kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
  2. ooo boleh yer lompat kelas, kira ok la tu, result pun terbaik

    ReplyDelete
  3. Wow...cemerlang. Tahniah nurin & ain.

    ReplyDelete
  4. Tahniah Aida dan anak-anak. Cemerlang result! :)

    ReplyDelete
  5. kak ngah linda ~ a'ah la. komen ala-ala cikgu besar gitu hi hi...

    ReplyDelete
  6. syariza ~ sebab masa syuhada 3 tahun, dia tak nak dok taska! sibuk nak join kat tadika depan. so, teacher dia masuk kan dia kelas budak 4 tahun. kebetulan, dia memang matured time tu. terus la jadi student termuda di tadika...

    ReplyDelete
  7. bestnya , anak2 dah sekolah :) my nuha lambat lagi tapi ingat nak masukkan dia ker tadika tahun depan.

    ReplyDelete
  8. eliss ~ elok la tu. dia dpt main dgn kawan-kawan. dpt belajar... lagi awal, lagi byk ilmu nuha dpt serap.. insya'Allah :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah!!! cemerlang keputusan anak2 aida!!! seronok eus tgok!!! risau plak ank2 eus mcm mne plak nnt... :P

    ReplyDelete
  10. eus ~ tq. kita kena rajin tgk kan study dia. harap kan dia, hmmmmm ber angry bird 24 jam jer la...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)