Jul 13, 2011

B.E.R.S.I.H

2 comments:
moga takde lagi la kisah B.E.R.S.IH ...
moga takde lagi la citer-citer tentang peristiwa yg terjadi on 9.7.2011 lepas di mana-mana.
penat la baca!
sendiri tepuk dada, sendiri tanya selera sendiri...
masing-masing ada pendapat peribadi...
yg penting, kita ada hak utk pilih siapa yang layak jadi pemimpin...
suka hati sendiri!

yg nak citer nyer tentang B.E.R.S.I.H ni ialah....
yahooooooooo gigi bongsu atas kanan saya telah dibersihkan oleh dentist pagi ini.
telah selamat dicabut!
yahooooooooo seksa tanggung sakit akan hilang...
skang ni terasa kebas da semakin hilang dan ngilu sakit da dtg...
ponstan da telan 2 biji tadi.
moga tak le sakit giler!

ni la pengalaman pertama sakit gigi dan cabut gigi sejak da jadi dewasa ni!
moga ini pengalaman terakhir jugak...

ok bye... nak rehat!

Photobucket

Jul 1, 2011

I LOVE YOU... CONGRATS !

2 comments:
nurin & classmate kelas 6 tahun Tadika Ummie Al-Usrah

saya nurin nazihah binti kamarunnezam




nak citer pasal perkembangan pembelajaran...
ibu kan da ada target utk saya setakat semalam (30.6.2011)...
utk matematik, ibu kata tak bleh komen lagi sebab ibu nak lebih dari saya... alamak !!!
but, for membaca BM & reading english, memang saya yg terbaiiiiiiikk!
saya da bleh baca tau.
ibu setakat jeling-jeling jer.
da tak lagi ehem ehem ke... ketuk tgn saya ke...
da ok...
saya pun da boleh membaca papan tanda kat jalanraya.
ibu punyer la happy...


bulan julai ni adalah bulan saya latih tubi menulis.
menulis and menulis and menulis...
kerana tulisan saya (abjad & nombor) sering terbalik !!!
ibu tak mau gitu!
no goooooood...

tu jek....

bye...


IBU LOVE KAKAK NURIN SO MUCH !!!
CONGRATULATIONS DEAR...

Photobucket