Thursday, February 23, 2012

AL-FATIHAH ::: menarilah dikau dgn gembira di pintu syurga

hari ni birthday nurin ke-7.
happy birthday my love...
moga anak ibu jadi anak yg solehah.
dlm sibuk fikiran ibu dok plan celebration for nurin tonite, ibu dpt tahu berita sedih ni...
sebak nyer alaaahai...


"Salam Mazidul, Faris telah pergi buat selama-lamanya. Mohon maklumkan kepada semua, wang sumbangan telah mencukupi untuk menjelaskan bil hospital'

Itu pesanan ringkas dihantar kepada saya oleh ayah Faris pada jam 10.18 pagi tadi.


apakah erti air mata si kecil ini ?


si ibu bersama si anak buat kali terakhir.
aduhai!

gambar di atas ~ credit to Mazidul

semlm nurin demam.
dia dpt mc.
tu pun da buat ibu ni kelam-kabut, pepagi da gi klinik.
alhamdullillah, demam biasa.
Ya, Allah, kau peliharalah daku sekeluarga daripada bala bencana.
tak tertanggung rasa nya dek bahu ku kiranya ada yg berlaku.
kau kekalkan kesihatan, kecerdikan dan kecantikan anak2 ku.
akan ku jaga amanah mu sebaik mungkin, Ya Allah...

Photobucket

5 comments:

  1. semoga nurin cpt smebuh yer..

    Al fatihah utk adik faris,,,,

    ReplyDelete
  2. Salam aida,

    memang sedih membaca berita adik faris ni... mengalir sendiri air mata..

    Alhamdulillah, dengarnya si ibu skrg ni pregnant 2 bulan.. semoga dia tabah melalui perit kehilangan ni..

    bila dihidangkan dgn berita yg begini... jadi insaf supaya selalu hargai masa yg ada dgn anak2 ni..


    ohya, contest & GA ibu sihat anak riang tu akan due pada 17 Mac 2012... jom cepat join.. join GA dulu...

    http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

    ReplyDelete
  3. sangat sedey!!!tak leh nak baca kisah ni banyak2

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum ...

    Ada terbaca gak cerita mengenai si kecik ni kat blog mazidul ..

    Walaupun sy blom ada anak, tp tetap sebak. Lagi2 bile nampak gambar si kecil ni yang dah siap dikapankan .. T_T

    ReplyDelete
  5. KAK YONG ~ tu la dia. hilang berganti utk ibu arwah. moga Allah beri la ibu arwah anak lelaki, pengubat rindu ye....

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)