Thursday, February 02, 2012

BAWA RM2 SAJE ARI NIH :)

harap maklum aunty semua, ari ni nurin bawak RM2 saje ke sekolah. 8 keping duit syiling 20 sen dan 4 keping duit syiling 10 sen. semalam ptg nurin inform ibu nak bawak duit...

ibu : "boleh kakak. sebelum ni bu nak bagi duit tapi kakak yg tak nak, kan?"
nurin : "heh heh heh... kalau nak beli air kotak, mesti ada 2 50 sen, bu... singgit satu."
ibu : "ok... sok pagi bu bagi duit ye..."

gitu la asal usul cerita... so, pagi tadi nurin bawak duit RM2 tu dlm purse kepala kangaroo. ibu kata, if duit ada lebih, masuk tabung :)


kisah ibu pula, urusan pindah bilik kat ofis hampir selesai... brg dari bilik lama da diangkut ke bilik baru. ni sedang kemas bilik lama... sempat ler update sikit pasal giveaway aida yg da abis tempoh 2 hari lepas... alhamdullillah...

di bawah adalah senarai peserta sporting yg join giveaway aida. tq so much...


1 - eliss

2- fida

3- k yong

4- k ngah linda

5- fiza

6- zue

7- ajumohit

8- eizan

9- nanakimie

10- cik bunny

11- nida

12- nur faisha fatihah

13- hasmiza

14- amal

15- abazilah

16- fieda

17- lieyana

18- cik puan hady

19- niena sofea

20- zeybubumoshiiyui

21- yaya

22- ezaboomboom

23- deeyana

24- nur ayuny

25- nurmujahidah

26- aremeera

27- nur anisah

28- azelyusoff

29- shahida

30- miss amateur

31- cik rose cute

32- syakirah

33- fiza nurani

34- ija

35- sari

36- nia ryani

37- saranur

38- fiqa

39- 2ev1

40- nur_za

41- cute mum

42- zie fauzi

43- budakcumils

44- cempaka kuning

45- nur anis

46- zie

47- syidasakirin

48- gadis pekan

49- nenot

50- elia laily

51- kasih ibu

52- alvas-87-contest

53- nad

54- kutu

55- mrs. bulat

56- aieza

57- noorulaz

58- pink lavender

59- ina hashim

60- izan

61- azatiesayang

62- sheeray

63- hanya dunia kita

64- cahaya khaseh

65- dunia kebahagiaanku

66- fiezahkecik

67- analyana


aida akan memproses segala yg perlu sikit ari lagi. sebab printer & computer lom connect lagi kat ofis baru.... will announce winner shortly.

i love uolls :)

Photobucket

2 comments:

  1. Ok lah tu, klo ada duit lebih bley letak dlm tabung ☺☺

    ReplyDelete
  2. baguslah kalau nurin dah mula belajar menabung... bagi syiling lagi senang nak guna kan...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)