Monday, March 05, 2012

MOOD GILA HADIAH DA SAMPAI !



keje penting baru jap settle, esok ada kes. baru bleh layan blog / FB sementara tunggu lunch break karang. tak ke mana. nak lelapkan mata barang seminit dua je... klik klik kat bloglist but lom lagi komen blog korang. mood lom tiba untuk mengkomen.

but, mood join contest / GA tiba-tiba dtg!!! korang jengah le kat blog GA aida, pe aida join semua kat situ... kalau ada rezeki, dpt la present. if not, takpe. bukan kena duit pun join hi hi hi... support sesama blogger. but if contest / GA tu agar sukar, aida tak dpt join la sebab kekadang memerlukan masa yg byk dan kena perah otak plaks! setakat follow skit skit, tempek skit skit, orait le, no hal...

ptg nanti kot aida BW. tu pun kalau takde keje...

Photobucket

2 comments:

  1. skrg ni mud layan GCL kureng sikit sbb rata2 blogger pakai penaja. dah tu kene folow blog @ fb penaja2 tu semua. rasa cam leceh je nk bukak satu.. satu.. satu.. hihihi!!

    lagi 1.. spesis GCL dah lama tamat, result tak kuar2...
    adoi!

    ReplyDelete
  2. hi hi hi... aida tgk hari... tgk cuaca... tgk hadiah... kalau da byk sgt nak kena klik klik, malas gaks! terkena pula masa internet lembab!!!! rasa nak nangis...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)