Saturday, March 10, 2012

TELAH DIMUKTAMADKAN ::::: cuti sekolah penggal pertama nanti


setelah berdiskusi dgn husben terchenta ~ gi Melaka Wonderland ~ sempena cuti sekolah nanti. maka, tak jadi la si ibu sorang ni book hotel kat pd. lagipun, lom pernah jejak kaki kat Melaka Wonderland yg sejengkal dari rumah tu hah...


yg penting, anak-anak dara ibu dpt mandi-manda bersuka hati sesuka-sukanya... kita gi pepagi hari, first family entering the waterpark may be hi hi hi... hopefully tak hujan. cuaca baik... hari? tak tau lagi. may be ibu ayah amik cuti... gi weekday pun orait juga, orang tak brape ramai...




yg pasti, nurin will be very very very excited naik macam-macam gelongsor yg ada. syuhada? kita lihat la dulu ye. biasa nya, dia dgn ibu je dok kat gigi-gigi air (ibu pun penakut!!!)... but ibu pregnant, dimaafkan la if tak jadi adventurous kan??? ha ha ha selamaaaaaatt...

Photobucket

4 comments:

  1. tempat baru ke melaka wonderland ni aida...? baru dengar ni. nmpak sgt izan ketinggalan ketapi... hehe...

    selamat bercuti ngan anak2 ye aida!

    ReplyDelete
  2. izan ~ takde la baru sgt, izan. dlm 2 tahun kot hi hi... aida pun kurang pasti. kat ayer keroh, belakang botanical garden.
    takpe, nanti aida da gi, aida cerita cerita ekk... bleh la izan plan dtg melaka holiday nanti-nanti...

    ReplyDelete
  3. bila nk g aida? akk pn xtau bila nk bwk ank jln mandi manda..dowg mmg suka kalau bwk brendam ni..mcm badak...heeee

    http://www.maquibuilder.com/masdamia

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)