Monday, April 02, 2012

AKU YG LEMBAB TEKNOLOGI |@#$%^$%^&*|

sebeno nyer aida ni kurang amik pusing sgt dgn functions kat blog ni.
terutama dashboard...
yg aida tau, edit kat design...
skit-skit reti la, lelebih karang hilang itu dan ini hi hi hi...
and nuffnang tu pun, dok tempek je iklan ~ BE? ME? aida tak tau.
jeles gaks bila org dok dpt income dari nuffnang...
but, takde time nak masukkan dlm kepala :)

salah satu perkara yg aida selalu buat sejak kebelakangan ni ialah...
BW dari dashboard.
baru ler aida tau bila aida follow blog org, kat sini la dipaparkan blog yg aida follow tu.
ha ha ha lembab ler ko ni aida oiii...
so, skang aida tak lagi la edit bloglist (maybe free nanti bebila aida edit ler).
gi dashboard jer... klik klik klik korang punyer recent post.
then, aida view jugak bloglist... mana lom terjah, diterjahkan :)

korang BW gini gaks ker selama ni?

so, bila aida free, aida merayap ler follow blog new frens.
masuk kan dept baru ni, kalau free, freeeeeeeeee sgt.
but, bila ada kes... say good bye to freedom!
mula la buat auto-publish post...


~ my dashboard ~



nota kaki :

bukan setakat blog sendiri, handphone sendiri pun mr. husben yg byk tolong buat kan pe pe... baru tukar dari sony ericson ke nokia ler gamak nyer. da tua-tua ni, malas nak buat sendiri!

Photobucket

6 comments:

  1. sama la kita..ena selalu terjah yg selalu terjah ke blog ena..pastu make frends dgnj org baru..

    ReplyDelete
  2. kalau izan.. tgk mana2 yg dtg komen, izan terjah dulu. pastu pegi kat bloglist... kadang2 sempat tinggal komen, kadang2 jadi silet reader je.

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum ..

    Thehehe .. lebih kurang la kita .. (yela, nama pun sama kan ..^^). Kalau guna tepon tu, asalkan leh kol in, kol out dan sms, dh kira ok la tu. .. Lain2 hal tak amik pusing langsung :)

    ReplyDelete
  4. aida,samalah kita..saya terjah pun kat dashboard tue.kdg pi dulu kat blog yang selalu tinggal komen.kalau ada masa terluang tue BW jugak ke blog lain dan tinggal komen..:)saya guna hp biasa jea.bt masa skrg tak leh canggih2 ammar bt baling..biarlah papa aje yg guna canggih2...:D

    ReplyDelete
  5. sib baik tahu gak..ok la tu, sy akan baca drp dashboard & side bar blog

    ReplyDelete
  6. oic. tq kawan-kawan. aida pun nak tambah satu lagi cara iaitu~ visit blog blogger yg selalu visit blog kita ekk dari segi tinggalkan komen :)

    fida ~ ha ha apen memang canggih. sama ler anak2 kita. beli henpon canggih, buat diorang seronok membaling jer...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)