Wednesday, April 18, 2012

ALAMAK! BLOG ADA PROBLEM! TOLONG...

da perasan few days ago.
nape kat bloglist tak appear post terbaru?
fida pun da tegur...
sebab kat bloglist dia appear post saya yg lama...
then bilangan post yang appear kat blog pun hanya satu.
setting kan 3 posts appear kat main page .. ?

ada tak kawan-kawan boleh bantu?


Photobucket

3 comments:

  1. ada gak kawan blogger saya jadi cam nih ..emmm kena check balik..fyzz pun tak baper nak arif...

    ReplyDelete
  2. rasanya kalau x appear mcm setting kat privacy je...tp x sure la hehee..cube godek2 try

    ReplyDelete
  3. tq... aida tak buka blog few days. tukar password... rasa mcm da ok ni hah, kan ?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)